שטח 4X4 > כתבות > בישול בשטח

פויקה תאילנדי של ארז עציון

מתכון לפויקה

לבישול בפויקה בגודל מספר 3

לבישול בפויקה בגודל מספר 3

לטגן חצי כוס שמן זית עם

פרוסות שום משני ראשים ג'ינג'ר טרי קצוץ דק פלפל ירוק חריף קצוץ פלפל אדום חריף קצוץ 4 בצלים קצוצים

לטגן חצי כוס שמן זית  עם

להוסיף:

פרגיות, רגל עגל ולהשחים להוסיף: 3 קופסאות חלב קוקוס ולבשל חצי שעה

להוסיף:

להוסיף:

כף שמן צ'ילי 4 כפות סויה קיקומן 3 קוביות קנור תיאלנדי 3 גבעולי למון גראס מלח ופלפל

להוסיף לפני ההגשה הרבה פטרוזליה קצוצה דק דק ובצל ירוק קצוץ דקדק, נבטים ופטריות שמפניון טריות. בתאבון, ארז.

תגובות

0 תגובות