שטח 4X4 > כתבות > שטח

ארבעה מתכונים לשטח מתחרויות הפויקה של רסטה 4X4:

יציאה לשטח, הנהיגה, המרחבים והנופים גורמים לרעב - זו עובדה. יש כאלו שפותרים זאת באמצעות ''מנה החמה'' ויש את אלו שמבשלים.

סדנת רסטה 4X4 ערכה תחרות בין מבשלי הפויקה ובחרה עבורכם ארבעה מתכונים לבישול של אנשי שטח - שהיציאה לשטח היא כנראה רק התירוץ... העיקר האוכל!!!

שהשטח הוא רק התירוץ

צדי מרסטה 4X4 הוא איש מיוחד וחריג מאוד בשוק ה-4X4 בישראל. הוא אמן, מומחה לחשמל, לעבודת מסגרות, כל דבר שיוצא מתחת ידיו חייב להיות מושלם וכמו סבו, שהיה משומרי גדרה טרם הוקמה המדינה, הוא אמין וישר - מסוג ''האנשים של פעם''. צדי הוא גם איש שטח אמיתי וככזה הוא יזם את תחרות הפויקה שנערכה ברסטה באמצע חודש פברואר 2005. לפניכם 4 מתכונים מובחרים ולצידם טיפים לבישול.

שהשטח הוא רק התירוץ

מתכון ''עוף המזרח הרחוק'' של שרון פרידמן

באליפות השתתפו אחד עשר צוותים של בשלני- שטח שיודעים להפוך כמה מרכיבי מזון בסיסים לארוחות מופלאות ומשביעות. בין המשתתפים היו צוותים של יחידים, זוגות, משפחות וקבוצות חברים שהם ''חיות שטח'' שלא יוצאות לטיול בלי סיר פויקה והפיקו בשלווה ובמקצוענות תבשילים איכותיים וטעימים מאוד!


למתכון של שרון פרידמן הקליקו כאן

מתכון ''עוף המזרח הרחוק'' של שרון פרידמן

מתכון הפויקה התאילנדי של ארז עציון

מתכון הפויקה התאילנדי של ארז עציון ומתכון עוף המזרח הרחוק של שרון פרידמן - המתכונים עם חלב הקוקוס הדומיננטי שהפיחו רוח רעננה של מרחקים בשבת כמעט קייצית!


למתכון של ארז עציון הקליקו כאן

מתכון הפויקה התאילנדי של ארז עציון

צ'ילי קון קרנה בשוקולד של יואב שמיר

המתכון החריף-מתוק שגרם לפליאה בתחילה, ולליקוק שפתיים בסוף!


למתכון של יואב שמיר הקליקו כאן

צ'ילי קון קרנה בשוקולד של יואב שמיר

ומתכון לט''ו בשבט של יעקב פיסטוקאצ'י - האיש עם השם הכי מתאים לתבשיל קדירה עשיר בפירות יבשים!




למתכון של יעקב פיסטוקאצ'י הקליקו כאן

ומתכון לט''ו בשבט של יעקב פיסטוקאצ'י - האיש עם השם הכי מתאים לתבשיל קדירה עשיר בפירות יבשים!

הטיפ של סבתא שלי: ''הוסיפו המון אהבה והמתכון יצליח''

האליפות הזמינה אליה קהל רב של טיילינים המכירים את טעם תבשילי הקדירה, של סקרנים שרק שמעו על הפלא ובעיקר של מי שאוהבים לאכול!!! לצוות השופטים לא היה קל לבחור בתבשילים המנצחים. ארבעת המתכונים המוצגים מעלה הם אלו שהוכתרו כטעימים ביותר.

 הטיפ של סבתא שלי: ''הוסיפו המון אהבה והמתכון יצליח''

קדימה לשטח.... בתיאבון...

תודה לרני פלג מעיתון הגה ולבועז שמיר- על התמונות מהאירוע. רסטה 4x4 מודים למגזין ''אוטו'' - נותן החסות לאליפות. אתם מוזמנים להוסיף בתגובות לכתבה מתכונים משל עצמכם.

קדימה לשטח.... בתיאבון...

תגובות

0 תגובות