לייף סטייל > מסעדות וקולינריה

מסעדת הנמל 24 חוצה גבולות קולינריים

שווה לעשות את הדרך למתחם הקולינארי המקסים ברחוב הנמל בחיפה ולבקר במסעדת הנמל 24.

שווה לעשות את הדרך למתחם הקולינארי המקסים ברחוב הנמל בחיפה למסעדת הנמל 24.
אשר שוכנת במבנה מדהים ביופיו שההיסטוריה המרתקת של נמל חיפה טבועה בו. האדריכל החיפאי נתן פייביש עומד מאחורי שיפוץ המקום והעיצוב האיטלקי האותנטי.

image

הנמל 24 ממוקמת ברחוב הנמל אשר התבסס כמתחם בילויים וקולינריה לוהט, אליו נוהרים מכל קצוות הארץ בזכות היותו שופע מסעדות, ברים וגלריות אומנותיות.

חלל המסעדה בקומה השנייה של מבנה יפהפה הנועד לשימור, מטפסים במדרגות ועוברים למימד זמן אחר לנמל של פעם.
מסעדת הנמל 24 מעוצבת כמו וילה טוסקנית, המסעדה מחולקת לחדרים פרטיים , פיאצה מרכזית, חדר זוגי רומנטי, מרתף יינות ובר אינטימי מזמין. החלוקה העיצובית לחללים מייצרת הפרדה, יתרון גדול במציאות החדשה. שנכפתה עלינו

רן ראש, השף המהולל של המקום אשר התמקצע ברזי המטבח הצרפתי במשך שנות שהותו בצרפת.

image

התגלגל למבנה בה ממוקמת המסעדה, עם חזרתו ארצה בזמן חיפושיו אחר מקום אידיאלי למסעדה משלו.

רן ראה את החלל המקסים, זיהה את הפוטנציאל והתאהב במקום והבין מייד שזה המקום האידיאלי לשכן את המסעדה עליה הוא חלם.

image

כל זאת אירע לפני כ 15 שנה, בתקופה שאזור הנמל לא היה אזור סימפטי ומזמין לבילוי והנמל 24 הייתה חריגה בנוף והסנונית הראשונה

השף רן ראש , בוגר בית הספר הגבוה לבישול של פול בוקוז בליון שבצרפת, הרכיב תפריט מרשים המושפע משיטות הבישול של המטבח הצרפתי בשילוב נגיעות מהמטבח האיטלקי והים תיכוני.

image

בשימוש חומרי גלם איכותיים והקפדה על סטנדרטים גבוהים ביותרמעניקים חוויה של ארוחה בצרפת או איטליה.
בתפריט מנות מעוררות השתאות כמו פתיח של מרקון קרם בצלים,עם שמן ריחן וקציפת כמהין, המוגש לצד גריסיני רוזמרין עם מטבל חציל מעושן ואיולי עשבי תיבול
ריזוטו פטריות פורצ'יני בניחוח כמהין, שמנת ופרמזן., טרטר פילה בקר,עם צלפים,חרדל,פרמזן וטוויסט של חציל שרוף, קרפצ'יו דג מוסר ,שרימפס בחמאת מרווה על קונפי שום,
התפריט של העיקריות מציע קלאסיקות מהמטבח הצרפתי לצד קלאסיקות מהמטבח הים תיכוני.

מנת הדגל של הנמל 24 היא ללא ספק נתחי פילה בקר ברוטב ציר בקר ושמנת מוגש עם ניוקי תפוחי אדמה,שאלוט ופטריות,
מנה מצוינת נוספת היא ריזוטו שרימפס, ציר צדפות, ביסק סרטנים ופרמזן.
גם תפריט היינות של הנמל 24 מדויק ומציע יינות שעובדים היטב לצד המנות כמו אדום סירה-שאטו סיינט מישל, יין מלא, עשיר בטעמיו ומאוזן היטב.
הקינוחים, מוס שוקולד בציפוי שוקולד מריר איכותי על קראנץ' שקדים ורוטב פירות יער וברולה פיסטוק הם חגיגה לפה.

image

הנמל 24 מצליח לכוון לקשת רחבה של גילאים עם מנות ספיישל מקוריות שמתחדשות בהתאם לחומרי הגלם ולעונה .
תמחור המנות סביר ומפתיע ביחס לאיכות המנות והרמה הגבוהה

המסעדה פועלת בשלב זה רק בסופי שבוע, בימים חמישי ,שישי ושבת

הנמל 24 עורכים אירועי בוטיק ואירועים משפחתיים, כנסים וערבי חברה ואפילו אירועי "כושר סטייל" לשומרי כשרות.

המסעדה מנוהלת על ידי טל גלפר יד ימינו של רן ראש, טל משקיעה את כל כולה במקום

ומקדישה תשומת לב לכל פרט במסעדה ומעניקה יחס אישי וחינני לכל אורח ואורח.

הנמל 24



תגובות

0 תגובות