לייף סטייל > יין ואלכוהול

יינות מבעבעים של פרלינו

יקבי בנימינה מציגה לקראת ראש השנה האזרחי יינות מבעבעים של פרלינו

image

Perlino Asti פרלינו אסטי, יין לבן מתוק מבעבע

זן ענבים: מוסקטו קנלי

הליך הייצור: ענבים נצברו ונמעכו בסמוך לבציר והועברו לתסיסה טבעית. התסיסה התבצעה בטמפרטורה מבוקרת של 18-19 מעלות בתוך מכלים סגורים על מנת לשמר את טעמי וארומת הפרי.


צבע: קש צהבהב

בעבוע: עדין עם נוכחות של בועות

ארומה: רעננה עם ארומה פרחונית אינטנסיבית

טעם: הרמוני ומתקתק, גוף מלא וקטיפתי עם סיומת מענגת

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 6-8 מעלות.

Perlino Prosecco Brut

פרלינו פרוסקו, יין לבן יבש מאוד מבעבע

זן ענבים: גלרה (פרוסקו)

הליך הייצור: ענבים נצברו ונמעכו בסמוך לבציר והועברו לתסיסה. התסיסה התבצעה בטמפרטורה מבוקרת של 18-19 מעלות בתוך מכלים סגורים על מנת לשמר את טעמי וארומת הפרי. לטובת התסיסה השתמשו בשמרים נבחרים. הנוזל נשאר ליישון של לפחות 30 יום.

צבע: קש צהבהב עם גוונים ירקרקים

בעבוע: עדין עם נוכחות של בועות

ארומה: רעננה עם ואינטנסיבית

טעם: מאוזן, עדין ועם סיומת נעימה

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 6-8 מעלות.

image

Perlino Rose

פרלינו רוזה, יין רוזה יבש מאוד מבעבע

זן ענבים: 90% גלרה (פרוסקו), 10% פינו נואר

הליך הייצור: ענבים נצברו ונמעכו בסמוך לבציר והועברו לתסיסה. התסיסה התבצעה בטמפרטורה מבוקרת של 18-19 מעלות בתוך מכלים סגורים על מנת לשמר את טעמי וארומת הפרי. לטובת התסיסה השתמשו בשמרים נבחרים. הנוזל נשאר ליישון נוסף של לפחות 60 יום.

צבע: רוזה בהיר

בעבוע: עדין עם נוכחות של בועות

ארומה: הרמונית, פירותית ורעננה

טעם: יבש, הרמוני ומאוזן היטב

מומלץ להגיש בטמפרטורה של 6-8 מעלות.

תגובות

0 תגובות