ניסאן מחייה מחדש את שם הדגם טראנו עם פלאג-אין-היבריד בעל מראה קשוח שנחשף בתערוכת בייג'ין
ניסאן טראנו (דור שני) הגיע ארצה בתחילת שנות התשעים של המאה שעברה וזכה להצלחה ולפופולריות רבה בקרב שוחרי השטח. הדגם המקורי הוצג על ידי ניסאן בשנת 1986 והדור השני שהציע שלדת סולם, סרן אחורי חי, הילוך כוח ומנוע טורבו-דיזל, הפך לרכב השטח הנמכר ביותר בישראל בשנים 1995-1997. עתה, כעשרים שנים לאחר סיום חייו של טראנו II, ניסאן מחיה שוב את שם הדגם עם רכב שטח מעוצב בעל הנעת PHEV.
דיווח משנת 2013: ניסאן חוזרת לשם טרנו
כתבה מלפני שנת 2000: ניסאן Nissan טראנו אוטומטי ארוך מודל 2001
כתבה משנת 1998: ניסאן Nissan טראנו אוטומט - ארוך
ניסאן טראנו דור 1 משנת 1986
במסגרת תערוכת בייג'ין שהסתיימה לא מזמן הציגה ניסאן את ה-Terrano PHEV Concept שבולט בעיצובו הקשוח – בדיוק מה שהלקוחות הסיניים מחפשים כיום. המראה רבוע ותכליתי וכולל מכסה מנוע עם כונסי אוויר, מרכב זוויתי ומוגבה, בתי גלגלים מודגשים, מיגון תחתון, גלגל רזרבי בדלת האחורית וצמיגי שטח.
ניסאן לא חושפת פרטים טכניים כלשהם אבל ניתן להניח שטראנו החדש יבוסס על אותה פלטפורמה של הטנדר ניסאן פרונטיר שנחשף בשנה שעברה על בסיס מכלולים של דונגפנג. בהנחה שזה אכן כך, מדובר על שלדת סולם עם סרן אחורי חי ועל יחידת הנעה הכוללת מנוע 1.5 ליטר לצד מנוע חשמלי והנעה כפולה עם הילוך כוח.
הטראנו החדש מיועד בשלב ראשון עבור השוק הסיני אבל מיד לאחר מכן הוא יוצע גם בשווקים נוספים שניסאן לא חושפת כרגע את זהותם. מה שכן, החברה מצהירה שגרסת ייצור של הדגם תהיה מוכנה כבר בשנה הקרובה. סיכויי ההגעה של הטראנו ארצה קלושים והוא נועד בעיקר לעבות את היצע רכבי הפנאי והשטח בעלי הנעה אלטרנטיבית של ניסאן בשוק הסיני.
12 תגובות
1
אורח/ת - Arnon
06 במאי ב 09:27
אנשים מזלזלים בטרנו בראיית זמן אבל שוכחים שבזמן שהוא יצא הוא נתן משהו שאף רכב אחר לא נתן - היכולת להתקלקל בכל מקום שרוצים להגיע אליו !
2
אורח/ת - אלי שחף
06 במאי ב 09:44
היה לי ניסן טראנו 99 ארוך אוטומטי. מכרתי אותו אחרי 15 שנים שבילנו ביחד עם 330 אלף ק"מ בלי להחילף אפילו טורבו. חיית שטח אמיתית.
3
Ogash Ofer
06 במאי ב 09:45
אנשים מזלזלים בטרנו בראיית זמן אבל שוכחים שבזמן שהוא יצא הוא נתן משהו שאף רכב אחר לא נתן - היכולת להתקלקל בכל מקום שרוצים להגיע אליו !
"4
אורח/ת - Arnon
06 במאי ב 09:45
לגמרי. ובתור נהג רנגלר אני מתנצל באופן פומבי בפני אלוהי התקלות ומצהיר שלא התכוונתי לפגוע או לרמוז שרכב כלשהו נוטה לתקלות יותר מאחר. אמן.
5
אורח/ת - משה
06 במאי ב 10:46
היא כם מחזירה את Xtera
האם זה אותו דבר?
6
אורח/ת - Naor
06 במאי ב 10:53
הבעיה היום שניסן איבדו כל אמינות יפנית, זה הפך לרנו כך שלא הייתי כלכך מתלהב מהחדש
7
אורח/ת - טראנואי מקבוצת טראנו ישראל
06 במאי ב 20:19
אין כמו טראנו בעולם הבעיה שהשאלה אם החדשנות לא הרסה את חיית השטח
8
אורח/ת - נדב
07 במאי ב 08:02
עבדתי כמכונאי במוסך ניסאן באותן שנים של הטראנו 2. רכב נדיר באמינותו, זול באחזקה ובקניה יחסית למתחרים.
אחלה תמורה למחיר. אצל הדרוזים בגולן מסתובבים עוד עשרות כאלה,סימן לאמינותו. מת על הרכב הזה
9
Ogash Ofer
07 במאי ב 09:38
עבדתי כמכונאי במוסך ניסאן באותן שנים של הטראנו 2. רכב נדיר באמינותו, זול באחזקה ובקניה יחסית למתחרים.
אחלה תמורה למחיר. אצל הדרוזים בגולן מסתובבים עוד עשרות כאלה,סימן לאמינותו. מת על הרכב הזה
10
אורח/ת - חיים
07 במאי ב 10:39
יש מצב שהרכב טוב ! אבל היבואן ??? קראסו???? אחד שמאוכז בזמנו . הרכב היה טוב אבל השרות מאמאמיייה !
מאז שעברתי לטויוטה לנד קרוזר אין מצב בחינם שאני חוזר לטראנו .
בהצלחה אם יגיע לארץ
11
אורח/ת - רק ניסאן
08 במאי ב 22:56
אבל של פעם!
הטראנו הזה הוא רק שם. ואין לו שום קשר ליעילות וליכולת של הטראנו הוותיק והטוב
12
אורח/ת - Graf Potozky
11 במאי ב 18:30
זכור לי מהטראנו שפתח יניקת האויר היה נמוך ובמעברי מים הצילינדרים היו מתמלאים מים והיה לטלטלים מנהג מגונה לפרוץ דרך הבלוק...
תגובות