שטח 4X4 > כתבות > שטח

מתכון לט''ו בשבט של יעקב פיסטוקאצ'י

מצרכים:

11/2 ג''ג צלעות אווז 200 גר' אווז מעושן חתוך לקוביות 50 גר' משמש מיובש 50 גר' שזיפים מיובשים ומגורענים 50 גר' תאנים מיובשות 50 גר' צימוקים 50 גר' פיסטוק קלוי וקצוץ 2 בצלים גדולים חתוכים לרבעים 10 שיני שום שלמים 4 גזרים גדולים חתוכים לקוביות קופסא פיטריות שלמות שורש ג'ינג'ר קצוץ כוס יין לבן חצי יבש 1/2 כוס שמן זית 11/2 כוס אורז שטוף מלח פלפל שחור גרוס

מצרכים:

אופן ההכנה:

להזהיב הבצל והפטריות בשמן הזית, להוסיף אווז מעושן לטגן קלות, כנ''ל צלעות האווז, להוסיף השום, גזר, ג'ינג'ר, הפירות היבשים, לטבל להוסיף היין ולאדות קלות. לכסות במים ולבשל כשעה וחצי. לכסות את התבשיל במים להביא לרתיחה, להוסיף האורז ולבשל עד שהאורז מוכן. לפזר מעל את הפיסטוקים. בתאבון מהפיסטוקים.

אופן ההכנה:

תגובות

0 תגובות