מישהו יודע מי הליצנים
מי הליצן שעומד מאחרי ה''''קניון'''' הזה לא שאכפת לי המחירים המצחיקים והמופקעים שיש בו זו מדינה חופשית וכל אחד שיקנה איפה שבא לו אבל למה לחתוך את רצועות החילוץ לחצי אורך??? אני לא מכיר שום יצרן בארץ או בחול שעושה אורכים של חמש או שש מטר באופן סטנדרטי למעט אחד שמוכן לעשות האיזה אורך שיגידו לו הוא מוכר לפי מטראז את הרצועות הצהובות---- אבל בחצי מחיר מקניון השטח המפואר ליצנים
שלום, אני ליאור- הליצן שמפעיל
נושא החילוץ הנו תורה שלמה בפניי עצמה. אני לא אפרט מעל דפי האתר את הרקע שלי בתחום זה אך חשוב לי לציין מספר פרטים ועקרונות חשובים בנושא זה. תחום החילוץ הנו תחום מסוכן ויש לדעת כיצד לעבוד בעת החילוץ וכיצד לבחור את הציוד. ישנם מס'' שלבים קריטיים בזמן חילוץ/גרירת רכב (ישנן הגדרות מדוייקות מתי ארוע נחשב חילוץ ומתי הוא הופך לגרירה - היחס לכל אחד מהם שונה) אותם יש ללמוד וליישם. לגבי בחירת הציוד: עומס העבודה של הרצועה מותאם למשקל הרכב עם מקדמי בטיחות גבוהים (רכב שקוע בבוץ/חול התנגדותו גדולה פי כמה מרכב שעומד על משטח ישר)לכן לכל רכב יש צורך להתאים באופן אישי את הציוד. הצלפה של רצועה שנקרעת או שאקל (סגיר בעברית)שעף יכול בקלות להוריד אוזן או אצבע במקרה הטוב או להרוג במקרה הפחות טוב.יש להקפיד על מרחקי הבטחון (לשים לב לילדים) ולוודא שהציוד איתו עובדים תיקני, על השאקל חייב להיות מוטבע קוטר, עומס ויצרן, לרצועה חייבת להיות מוצמדת פיתקית עם עומס, צורות חיבור ויצרן הרצועה, רק אז לציוד יש תו תקן- וכך הוא כל הציוד בקניון השטח!! ברב הרכבים הכבדים יותר (פאג''רו, פראדו, טרופר וכו'') מומלץ לעבוד עם שתי רצועות אחת כמשולש המחלק את העומס בין שתי עיני הגרירה הקידמיות - למטרה זו משמשות הרצועות הקצרות יותר עם הטונאז'' הנמוך יותר (צורת החיבור יוצרת רצועה חזקה פי 1.6) ורצועה ראשית באורך 6 מטר. לגביי הקשקשן שכתב את ההודעה, אם אתה לא מבין בנושא מסויים אל תדבר עליו!!! אני מבקש מכל אחד להתקשר אלי באופן אישי לשאול ולהתייעץ ישנם הסברים מדויקים לגבי אורך וטונאז'' אולטימטיבים לכל רכב ולכל אחד לפי צרכיו ושימושיו, בהתאם לכל זה נקבע איזו רצועה לרכוש של 2, 6 או 10 מטר. ושוב בבקשה אל תקנו ציוד לא תיקני או לא מתאים רק כדי לחסוך כסף!! תודה לכולכם, אני מקווה שנהיה בקשר פורה של לימוד ועזרה ולא של בדיחה כמו המודעה של הקשקשן. בכבוד, ליאור
ללילצן
מותק שלי יומיים עם נעליים אדומות או סמל של יחידת בלה בלה לא עושות עלי רושם מסתבר שגם לא על אחרים ממה שבררתי קצת עליך וכמות המכירות שלכם תורת החילוץ המפוארת שלך גם אם על רגל אחת אין לה קשר לרצועות חילוץ באורך 6 מטר במחיר מופקע של 12 מטר למה אתה חושב שאחרים מוכרים ציוד לא תקני?? למה אתה חושב שהשאקלים שלך טובים יותר?? למה אתה מרמז שאחרים פוגעים בבטיחות הלקוחות שלהם?? הם כמו אצל המתחרים--- רק זולים יותר אצלם כנל הרצועות!!!בכל האורכים!!!! אז מה אתה מבלבל בשכל על חילוצים עיגונים שאקלים וכדומה כשאפשר עדיין לקבל את כל הסלאט שבלבלת בחצי מחיר??? מצד שני זה נחמד שאתה תוקף בפורום פתוח משתתף כשאתה מתוך הפוזיציה העסקית מהיום אקפיד פעם ביום לעדכן היכן ניתן לרכוש מוצר שאתה מוכר במחיר טוב יותר אההה ולעינינין התתקשרו אלי אישית ואסביר.....זה היה לפני עידן האינטרנט---- כתוב כאן הכל או תחדל מלהיות הקומבינציות מתו ילדון!!! ((נתערב על שקל מתי תעלם מכאן???) בכבוד רב הקשקשן
זה ליצן זה?
זה בן שרמוטה, שמכניס כל כך הרבה כסף לעצמו. יש פה מחירים פי שלוש או אפלו פי ארבע ממה שיש בשוק ואין לי ספק שהם אפילו באיכות הרבה יותר גבוה.
מחירים ממש לא הגיוניים