פורומים

- שטח 4x4

גרירת באגי

23 ביוני 2001 ב 20:18 3 תגובות 685 צפיות פלג-איפון
העם למשטרה יש זכות לעצור אותי כאשר אני גורר באגי לא חוקי על עגלה, העגלה מורשת כמובן,הכל חוקי חוץ מהבאגי
הוספת תגובה
  • 1. polar bear 23 ביוני 2001 ב 20:05

לא

לעניות דעתי עם הבאגי או מי מחלקיה לא גנובים אין שו סיבה לעצור אותך כאשר הבאגי נגררת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 23 ביוני 2001 ב 20:19

לאחר הכרות עם התחום

לאחר הכרות עם התחום אז הנושא לא עד כדי כך פשוט. שוטר יכול לעקב או לבדוק אדם בכל מקרה שקיים (לשוטר) חשד סביר שבוצע פשע, לכן במידה שהבאגי מובלת על נגרר- שוטר יוכל (והם עושים זאת, לעיתים) להורות לך לעצור בצד ולבדוק את מספר המנוע של הבאגי על מנת להחליט לגבי חוקיותו (גנוב או לא), במידה שהמנוע ''''לא חוקי'''' הרי שהעינין מסתבך... מכאן ועד צרות צרורות הדרך קצרה. על כן דאג שהמנוע יהיה חוקי (רצוי להיות מצויד- בשטר מכר) וכך תמנע מצרות מיותרות, בכל אופן בכל מה שקשור לדיני תעבורה הרי שהשוטר לא יוכל לעשות מאומה וגם לא ינסה לעשות משום שלא עברת שום עברת תנועה (ניהגה ללא רישיון רכב, ביטוח) . ולכן דינה של הבאגי על הנגרר - כדין כל פסל יפה (אני מקווה) אחר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 23 ביוני 2001 ב 21:56

משפט בשטח

ראה התשובה במדורנו כפי שפורסמה ביום 08/02/2001. אם הבאגי אינו בשימוש כלשהו על דרך ורק ''''מאופסן'''' על גבי טריילר - נראה לנו כי אין למשטרה סמכות לעכב את הכלי. בברכה עו''''ד יוסי שלף

תשובת המדור

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול