פורומים

- שטח 4x4

רק למומחים שבניכם!!!

24 ביוני 2001 ב 01:24 1 תגובות 399 צפיות אורח/ת
יש ברשותי טנדר סובארו 4*4 ואני מעוניין לשפר אותו. הייתי רוצה לדעת איזה בולמים וצמיגים אפשר להלביש עליו (ועלויות כמובן) מבלי לפגוע במרווח התזוזה של ההגה תתנו בבקשה את כל האופציות האפשריות. אני אשמח מאוד אם האופציות שתתנו לי יהיו גם אם אופציה לעבור טסט וגם בלי לעבור טסט העיקר השיפורים . ממש לא נורא אם לא אוכל להעלותו על הכביש אבל תמיד טוב שתהיה האופציה. תודה רבה.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 24 ביוני 2001 ב 10:28

משימה קשה

להפוך סובארו לחיית שטח זאת משימה קשה, בכל מצב, גם אם אתה מוותר על האפשרות של לעשות לה טסט. הצמיגים המקוריים הם בגודל 185/70R13 ואין אפשרות חוקית לעבור למידה אחרת. במידות כאלה קטנות גם תתקשה למצוא צמיגי שטח - אם בכלל יש חיה כזו, ולמיטב ידיעתי - אין. גם במקרה שאתה מוותר על טסט לא נראה לי שתוכל לעשות הרבה. גם אם תמצא מידה צמיגים גדולה יותר שתתאים - מה שיחייב אותך לעבור לג''נטים גדולים יותר - המנוע חלש מדי מכדי לסחוב מסה גדולה, וצמיגים גדולים משמעותם תוספת משקל ניכרת. נבירה במרבית אתרי האינטרנט המוקדשים לרכבי ה-4WD של סוברו לא הניבה שום אינפורמציה על שיפורים מפליגים ברכבים אלה. בקיצור, או שתשלים עם מה שיש או שתעבור לג''יפ אמיתי - סופה או CJ שתוכל להשיג במחירים נמוכים ולשפר בלי סוף.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול