ועוד משהו בקשר לכבלי חילוץ
אחרי ששמעתם לכל הרצאות המומחה על עיגונים חבקים וקשירות משולש--- סעו לעגורן הרחוב לוינסקי ועשו לכם כבל גרירה/חילוץ/משיכה באורך שבא לכם מכבל פלדה 8 מ''''מ המחיר הוא לפי מטרים משהו כמו 12 שקל למטר ויעשו לכם גם זוג עיניים יפות בקצוות שימושי ביותר כשצריך קצת מרחק יותר משישה מטרים(ליצן)
לדבר עם אסד ?
אני חושב שזה מנוגד לחוק לדבר עם האנטישמי הזה , חוצמזה אני לא בטוח שהוא יסכים לדבר אתכם אם לא תמסרו לו קודם את הגולן. ובנימה קצת יותר רצינית - מי שמספיק אינטיליגנט להגיע לאתר האינטרנט הזה , יכול בעוד שתי לחיצות גם לעשות סקר שוק קצר ולראות שהקניון הזה הוא בדיחה , אם לא אז מגיע לו , כל עוד יש מספיק פראיירים , שירוויח מי שעומד מאחורי זה . לעניין אחר - אני באופן אישי מעדיף לשלם עוד כמה מאות שקלים למי שקוראים לו אריה והחמישים אחים שלו לא זורקים עלי אבנים מתי שבזין שלהם בגלל שאני יהודי .
מסקנות.....
אתה מכיר את החבר''ה של צמיגי אנטון אישית? או שאתה סתם קופץ למסקנות מיותרות גזעניות ופרמטיביות??
מסקנות.....
אתה מכיר את החבר''ה של צמיגי אנטון אישית? או שאתה סתם קופץ למסקנות מיותרות גזעניות ופרמטיביות??
גזענות ?
גזעני ? אני ?! כמה מחבריי הטובים ביותר... בן אני מקווה שעד גיל 24 תבין שהאנדרדוג בסיפור הזה הוא לא הם . אלו שמתפרעים וזורקים אבנים גם הם לא מכירים אותך באופן אישי , גם לא אלו שמוציאים אותך מהרכב ובודקים אם אתה יהודי ואח''''כ מפוצצים אותך. אז אני מאד מצטער אם פגעתי בציפור הנפש שלך , אבל לדעתי זה לא היה קורה אם הסביבה היתה מקיאה את אותם אנשים ממנה בדיוק כמו שקורה אצלנו, לכן זו המחאה השקטה שלי , אין פה שום דבר אישי נגד אף אחד .
אהההההההההה...........
עכשיו אני מבין.... אתה מדבר מנסיון אישי!!??
אגב , כן אני מכיר אותם באופן אישי, אנשים אחלה , אבל שוב - זאת לא הנקודה.
סבבה
סבבה.... צ''ט נהיה לנו פה!! אין לך מה לעשות??
מה אתה רוצה שאני אעשה - אני כולי בגבס מאז המפגש עם הדודים באוקטובר , אני יכול להזיז רק את האצבע של העכבר.... צ''אט או לא , לא נורא אם נחייה קצת את הפורום הזה