פורומים

- שטח 4x4

רכב שטח זול??

28 ביוני 2001 ב 18:20 2 תגובות 1299 צפיות ש-ב-ד
קודם כל שלום לכל חברי הפורום. להלן סוגיה שמטרידה אותי זה זמן מה ואני מפנה את בעייתי לפורום המכובד. ובכן, אני מחפש רכב שטח זול - מה הכוונה בזול? +/- 10000 ש''''ח. כפי הנראה עומדות בפני מספר אפשרויות - CJ? סובארו טנדר 4X4? ניבה? ממחקר מה שעשיתי הגעתי למסקנה (ויהיו בטח רבים שיחלקו עלי) שמניבה אני אתרחק וכך נשארתי עם הסי גיי והסובארו... תוהים אתם בטח איך אני שם את הסובארו יחד עם הסי גיי באותה הנשימה, ובכן גיליתי שיש לו יתרונות נחמדים: 1. הוא זול מאד (כולל חלפים) 2. הוא בהחלט בעל עבירות - את זה אני אומר מניסיון לאחר מרדפים אחרי בדווים שנוסעים בכאלה (אני בסופה, הם בסובארו והם בהחלט עשו לי חיים קשים) 3. אפשר להתקין בו מזגן... (חשוב) 4. צריכת דלק. הבעיה העיקרית עם הסובארו - קשה לאללה למצוא כאלה... (בדקתי כבר בחיפה, חדרה, נתניה, קריות, שפרעם, נצרת, עוספייה, דליה) ואם מישהו מכיר אחר למכירה במחיר זול (גם אם אצטרך לטפל בו... ) אנא הודיעו לי. בכל אופן מהצד השני יש את הסי גיי. אחלה עבירות אבל הרבה פחות נוחות + שותה הרבה יותר דלק (זה גם משמעותי...) מצד שני... ניתן לשפרו ולהפוך אותו לאחלה רכב שבעולם... אז אנשי הפורום... מה תייעצו לעשות בסכום הכסף המדובר?? או שמא בכלל כדאי לי לעזוב את תחום ה 4X4 לחכות שאגדל וארוויח כסף ולקנות איזה ''''גיפני'''' (גיפ'' + יפני)? בתודה מראש שחר.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 29 ביוני 2001 ב 05:43

הכל תלוי מה הדרישות שלך אם אתה מתכוון לרכב שישמש לצרכי עבירות רכב שתוכל לטפל בו לבד ולשפר אותו באופן תמידי לך על הCJ. אני לא יודע איזה שיפורים אפשר לעשות בסוברו זה גם לא ממש רכב שטח למרות מה שציינת על הבדויים הבנגב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 29 ביוני 2001 ב 09:16

אני לא מבין אותך...

איך בכלל אתה יכול להגיד באותה נשימה עם רכבי שטח טנדר סוברו ? תבין חבר, גם אוסטין מטרו נהוגה ע''''י בדווי תעבור כמעט הכל ! כל רכב שאינו שלך יעבור בכל מקום ! לדעתי האישית, רד מהעניין (וכואב לי להגיד את זה) ותחזור עוד כמה חודשים עם עוד כמה אלפים בכיס...רק ככה תוכל לקנות אפילו סיקס, לשלם ביטוח וטסט, ואולי גם ישאר לך גם כסף לתיקון הראשון...והוא לא ישכב לו...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול