פורומים

- שטח 4x4

אנא עצה! מכיר רכב גםשטח וגםפרט

30 ביוני 2001 ב 18:13 4 תגובות 623 צפיות רוניד
שלום, אני מאוד מבקש עזרה שלכם בשני נושאים: היש מי שיכול לתת לי פרטים מפורטים ככל הניתן לגבי יכולות השטח של הרכב וולוו קרוס קאונטרי כ''''רכב שטח'''', אני יודע שקרוס קאונטרי אינו רכב שטח אבל יש לו יכולות שטח שאינן ברורות לי. שנית אנא עזרתכם באיתור סוג רכב שמתאים לי: אני נכה המתקשה מאוד להכנס ולצאת מרכב גבוה דוגמת ג''יפ, עם זאת אני מחפש רכב שהוא מחד רכב מנהלים פרטי איכותי ומאידך רכב עם יכולות מרשימות של רכב שטח מחיפושי מצאתי רק ארבעה רכבים כאלו ורציתי לדעת אם אתם מכירים אחר מאשר אודי אולרוד, קרוס קאונטרי, רנו מגן סניק 4X4 וטיוטה RAV
הוספת תגובה
  • 1. polar bear 30 ביוני 2001 ב 22:18

שלומות לך!!! אז ככה היום ישנם המון כאלה אבל להשוות בין האאודי והוולו לראב4 ולרנו סניק??????????? לעניות דעתי האאודי זה ה-רכב העונה על הגדרותיך הןא הטוב ביותר אבל גם היקר ביותר. בנוסף לרכבים שהזכרת ישנם גם הסוברו פורסטר יונדאי סנטה-פה ולאחרונה גם מזדה חצאה עם הטריביוט כך שיש לך מבחר בהצלחה!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. רוניד 02 ביולי 2001 ב 18:07

רכב שהוא גם פרטי וגם שטח- עצה

המון המון תודה על התייחסותך, אודה אם תסכים להרחיב, הענין הוא שאני לא יכול לעמוד במחיר של האודי ולמרות הידע המצומצם שלי בנושא רכבים אני בהחלט לא הצלחתי למצוא שום הצדקה למחיר המופקע של האודי ולכן כרגע אני שוקל לקנות את הוולוו קרוס קאונטרי, השאלה מה באמת אתה יכול להגיד לי על המזדה טריביוס? האם היא נמוכה יחסית והאם יש לה יכולות שטח טובות? מבחינת היונדאי, האם שווה בכלל להשקיע סכום גדול ברכב כזה? הרי כולם אומרים שיונדאי מייצרים רכבים לא ברמה, אודה לך מאוד אם תתייחס לשאלות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. polar bear 02 ביולי 2001 ב 19:14

אז ככה: לגבי הפרש המחירים - לאאודי יש מערכת הגבהה מתוחכמת ביותר שיכולה לשנות את מרווח הגחון {הנקודה הנמוכה ביותר ברכב} בטווח של בערך 8 ס''''מ שזה הרבה מאד בנוסף לכך היא הרבה יותר ''''חכמה'''' מהוולוו אבל הוולוו היא בחירה לא רעה כלל,זאת כמובן עם יש לך הסכום הדרוש,בקשר לשאר האופציות : עם יש לך אפשרות לקנות את הוולוו אז לך על זה, עם אתה רוצה יותר זול אז אתה צריך להגדיר לעצמך בדיוק מה אתה רוצה מהרכב ולקנות את הרכב שמגרעותיו מפריעות לך הכי פחות בקשר ליונדאי - הוא די טוב, והמזדה מאד חדשה כך שאין לי מושג. ושככתי להזכיר את הסובארו?? עם כן אז הינה אני אומר שלפי דעתי הפורסטר זו הפשרה הכי טובה בהצלחה!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. dice 02 ביולי 2001 ב 19:49

גם וגם

מניסיון אישי לא מועט בשנתיים האחרונות יש למישפחתי סובארו אאוטבק, שזו בעצם הגירסה הדו שימושית של הלגסי, בדומה לפורסטר לעומת האימפרזה האאוטבק עדיף מהפורסטר בגלל מנוע חזק יותר התנהגות כביש נעימה יותר ופאר גבוה יותר אנו מאוד מרוצים מהרכב הנ''''ל ולדעתי הוא גם אופציה יחסית זולה יותר מהרכבים שהוזכרו קודם לבעיית התדמית של סובארו יש משקל, אך לאחר שנתיים עם הרכב הנל היא נעלמה קח בחשבון שכל הרכבים בסיגנון הנ''''ל אינם רכבי שטח אמיתיים הם פגיעים הרבה יותר מגיפ ומה שתוכל לעשות איתם זה לרדת קצת לשבילים וחוף הים ששם הם בהחלט מספקים בכל מה שתבחר אני מאחל לך הנאה ולהתראות בשטח בועז

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול