04 ביולי 2001 ב 16:28 6 תגובות 528 צפיות רון4
מחפש מוסך טוב לרכב שטח שיעשה גם בדיקות לקניה אמיתיות ולא כמו במכוני בדיקה
הוספת תגובה
  • 1. adi57 04 ביולי 2001 ב 13:48

מקום והתמחות

מוסך טוב מתמחה בדרך כלל בסוגים מסויימים של כלי רכב, ולכן המלצה על מוסך תלויה בסוג הרכב שאתה מתכוון לקנות. ויש גם השיקול של המיקום הגיאוגרפי - תעדיף בוודאי מוסך קרוב אליך. הכנס את שני הפרמטרים האלה (סוג רכב ומיקום) ונוכל לעזור לך יותר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. רון4 04 ביולי 2001 ב 16:29

פרטים למוסכים

מדובר על טרנו או ויטארה באיזור המרכז תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. polar bear 04 ביולי 2001 ב 20:16

מכון בדיקה

ישנו מכון אחד בארץ שיכול לבדוק באמת רכבי 4X4 והוא נמצא באזור התעשיה של רעננה,אני לא יודע בדיק איפה,ואני מאד מתפלא שמכון זה לא מפרסם את עצמו,לעניות דעתי כדאי לך מאד למצא אותו כיוון שהוא הוקם למטרת בדיקות אלו עלות הבדיקה בסביבות ה 500 שח{אני חושב} וזכור: בדיקה במוסך תמיד תהיה לוקה בחסר עקב אינטרס של המוסכניק - ''''אם אני אמליץ לו לקנות,למרות התקלות,כאשר הוא יגלה אותם הוא יתקן אצלי'''' או עקב חוסר מקצועיות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 05 ביולי 2001 ב 04:11

לרון 4

לקבלת תמונה אמיתית על רכב מסוים עליך לחלק את בדיקת הקניה לשנים: א) בדיקה לגוף הרכב: שלדה, שלא עבר תאונות קשות שלא מורכב משתי מכוניות וכו'' את זה תקבל בכל מכון בדיקה מכובד. ב) בדיקה למערכת ההנעה (מנוע וגיר) קודי תקלות במערכת המחשב מכסה כיום ברוב הרכבים המודרניים את ''''מערך הכוח'''' נתונים אלו תוכל לקבל אך ורק במוסך מורשה לאותו סוג רכב שיש לו סורק ממוחשב למערכות הממוחשבות של הרכב. ידועים לי לא מעט מקרים של כלי רכב שנמכרו עם נורת שירות מנותקת ולמעשה הרכב נסע במוד חירום, לעיתים תיקון תקלה מסוג זה שמכון בדיקה רגיל לא מסוגל לגלות מפילה אותך בכמה אלפי שקלים...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. רון4 05 ביולי 2001 ב 12:49

תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. רון4 05 ביולי 2001 ב 12:49

תודה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול