פורומים

- שטח 4x4

עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!

07 ביולי 2001 ב 19:15 6 תגובות 521 צפיות אורח/ת
שלום ידידי אז ככה : לאחר נסיעה ממושכת בג''יפ שלי (CJ) כאשר אני מחנה אותו ישנה דליפה של מי רדיאטור לתוך תא הנוסעים מישהו מכיר את התופעה ????????? מה ניתן לעשות?????????
הוספת תגובה
  • 1. CJBIG 07 ביולי 2001 ב 17:34

בדר''''כ מים שחודרים לתא נוסעים מגיעים מרדיאטור החימום שנמצא בדשבורד-אפשרות לבטל הרדיאטור ע''''ימעקף מים מצד המנוע.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 07 ביולי 2001 ב 20:49

ככה הנחתי!!!

ככה הנחתי האם דבר זה גורם לעיבוד מים מהרדיאטור????????? כיצד ניתן לתקן את הבעיה או לבטל את החימום????? אשמח לקבל הסבר מפורט בטלפון 054313069 בתודה מראש ברק!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 08 ביולי 2001 ב 05:00

נזילה

בשטח, ניתן לחסום את זוג הצינורות המגיעים לרדיאטור חימום ע''''י זוג ''''פלייר פטנט'''' ובצורה ''''מסודרת'''' יותר מומלץ לסתום כל צינור בנפרד ע''''י פקק עם בנד (יש לחץ ברדיאטור) כעקרון לא מומלץ לחבר את זוג הצינורות האחד לשני היות וחלק ממסת המים הדרושים לקרור עובר ישירות מהחלק החם של המנוע לחלק הקר ללא פליטת חום. במצב רגיל זה לא מפריע אולם בתנאים קצוניים אתה מפסיד יעילות קירור...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 08 ביולי 2001 ב 20:19

אני חושב שלא הבנתם אותי נכון!!

מקור הנזילה הוא לא בצינורות שבמנוע אלא הנזילה מגיע בתוך הג''יפ!! בצד שליד הנהג באזור שמתחת לדש בורד ישנו משהוא ממתכת שממנוע נובעת הנזילה איך אני פותר אותה??????????

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. rulu30il 08 ביולי 2001 ב 22:07

תוסיף בירה למים ברדיאטור

בחיי שזה סותם דליפות ( אבל הג''יפ מתחיל לזגזג אח''''כ . .)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 09 ביולי 2001 ב 07:57

הסבר...

תאמין לי שהסברת את הסימפטום יפה מאוד! ותאמין לי שהאנשים שענו לך דברו מתוך נסיון! פשוט תבצע או שתפנה לבעל מקצוע שיבצע פעולה זו עבורך. והכי חשוב! אל תכנס ללחץ!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול