קנה טרקטור
היי מאיר השאלה שלך היא מהסוג שכמעט בלתי אפשרי לענות עליהן. מה אתה רוצה לעשות עם הרכב מעבר להורדת האופנוע? אתה מטטיל? יש משפחה? לשימוש יומיומי? תן קצת פרטים ואז קל יותר לענות. ספציפית לגבי הניבה, הרכב זול, העבירות טובה, קשה להשיג חלקים, איכות ייצור ירודה. אבל אם אתה מחפש רכב רק למשימת הורדת אופנוע הים - קנה טרקטור!
שקול קניית סיקס
אם המטרה היא הורדת אופנוע לים במינימום עלויות אני חושב שהתשובה היא סיקס, לא יקר בהרבה מניבה (חלקם אף זולים יותר) חלקים זולים ובשפע, אין בעיה לטפל לבד (וכמעט כל מוסך יודע לטפל, אם בכל זאת ניגשים למוסך) הניבה לא אמינה, מחלידה מהר מאוד ! (גם זה שיקול אם יורדים הרבה לים), קשה להשיג חלקים והם יקרים ! צריכת הדלק דומה מאוד ואם אתה לא גר בבאר שבע אז הנסיעות לים לא יגמרו את המשכורת
קניית טרקטור
עופר שלום קניית טרקטור לא אפשרית, כיוון שאני לא גר על הים ואני צריך לנסוע דרך של 40 ק''''מ עד הים. לגבי שאלותיך: הרכב הולך להיות הרכב שטח הראשון שלי ואם הכל ילך טוב אז אני גם אטייל איתו ובנוסף יש סיכוי שבעתיד הלא רחוק (חצי שנה בערך) אני אשתמש בו גם לכביש. השאלה שלי היא האם אוכל להיכנס ולצאת מהחוף עם הניבה ללא חששות כי זוהי המטרה המרכזית והאם התכוונת שאני אבלה עם הרכב הרבה במוסכים כשכתבת שאיכות הייצור ירודה. תודה רבה על העזרה מאיר
קניית טרקטור
עופר שלום קניית טרקטור לא אפשרית, כיוון שאני לא גר על הים ואני צריך לנסוע דרך של 40 ק''''מ עד הים. לגבי שאלותיך: הרכב הולך להיות הרכב שטח הראשון שלי ואם הכל ילך טוב אז אני גם אטייל איתו ובנוסף יש סיכוי שבעתיד הלא רחוק (חצי שנה בערך) אני אשתמש בו גם לכביש. השאלה שלי היא האם אוכל להיכנס ולצאת מהחוף עם הניבה ללא חששות כי זוהי המטרה המרכזית והאם התכוונת שאני אבלה עם הרכב הרבה במוסכים כשכתבת שאיכות הייצור ירודה. תודה רבה על העזרה מאיר
cj6
תודה רבה ! מאיר.