פורומים

- שטח 4x4

אלק כההן..

09 ביולי 2001 ב 14:37 3 תגובות 507 צפיות השועל
מר כההן היקר.. אתה מזכיר לי מישהו שכבר היה פה בפורום ודיבר כמוך. כמו שאני זוכר אתה היית פה בפורום לפני כחודש או משהו כזה בשם אחר ,שם ילדותי גם כן ''''פור'''' אם אני לא טועה.. לאמא שלך יש אימפרזה טורבו מהעבודה ולאבא שלך יש גרנד ויטארה חייתית (החלפת בולמים בלבד כמו שאני זוכר..) ,ושוב נכנסת לפורום ומי לא קטל אותך פה.. כנראה שראית שאף אחד כבר לא מתייחס אלייך אז החלפת שם וחשבת שעכשיו תוכל להתחיל מחדש או לזיין ת''שכל עוד הפעם..[[12]][[12]] אני מאמין שכבר אף אחד לא יתייחס אליך ולשאלות ולשטויות שיוצאות לך מהפה.. וזה לא משנה עם צדקתי לגבי זהותך או לא.
הוספת תגובה
  • 1. פלג-איפון 09 ביולי 2001 ב 19:04

השועל לא צדק.

יש לנו איסוזו לא את כל הזיון שכל שהוא סיפר פה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 10 ביולי 2001 ב 05:26

לכההן !!!!!!

אני אומנם לא כותב פה הרבה , אבל נכנס לפורום כמעט כל יום ואני רוצה לומר לך שאנשים כמוך מקלקלים את הפורום תעשה טובה לכולם פה ואל תכנס לפה יותר גם לא בשם אחר, כי אנשים כמוך קל מאוד לזהות .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 10 ביולי 2001 ב 16:44

גם אני זוכר!!!!!!

כן כן זה הצפונבון שיש לאמא אימפרזה טורבו לאבא גראנד ויטארה משופרת שלוכחת כול ג''יפ כולל סופה וCJ והילדון המתוק והקטנטון מחפש סמוראי כי הוא מזה מת על האוטו הזה וזה חלום חייו והוא רוצה שנעזור לו למצוא אחד מותק !!!!!! פוצי מוצי אני מוכן לעזור לך למצוא שני דברים האחד: נימוסים!!!!!! אם אבא לא חינך אז אנחנו נעשה זאת! שתים וחשוב מאוד זה את הדרך החוצה מכאן!!!!!!!!!!!!! ביי מתוקי!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול