יהודה שלום.. גם אני לא פעם פניתי לגפני לא רק בנושא צמיגים ..ושמעתי את מה שיש להם להציע לי וזה טוב כי אתה מקבל חוות דעת נוספת לגבי מה שאתה מחפש ..מחירים,מידע טכני וכו'' .. אבל זה לא מסתכם בכך ,כי אם אתה רוצה לצאת לא מופסד או לא להרגיש פראייר כמו שאתה מרגיש עכשיו אזי היית צריך להתאמץ עוד קצת ועם כמה טלפונים היית יכול לקנות את אותו המוצר בפחות מחיר . לדוגמא : אני קניתי לפני שבוע זוג צמיגים מסוג COOPER MT במחיר של 500 ש''ח לצמיג כולל מע''מ והתקנה וכמובן איזון . לקח לי מס'' ימים לחפש את המוכר הפוטנציאלי שלי אבל עובדה במחיר כזה היה שווה להתאמץ . השוואת מחירים : בפורום פה נמכר הצמיג מהסוג הזה במחיר של 512 ש''ח . באתר OFF-ROAD הישראלי הצמיג נמכר במחיר של 573 ש''ח . ואני קניתי את הצמיג כמו שציינתי לפני כן במחיר של 500 ש''ח . אז כמו שאתה רואה מהנסיון לומדים ובפעם הבאה כשאתה מחפש משהו הכי כדאי ורצוי לעשות סקר שוק למרות שזה לפעמים מתסכל . לסיכום : תמיד כדאי להתעניין במוצר שאתה מחפש ובמחירו היום בשוק עם כמה גורמים שונים ,כך תקבל תמונה יותר רחבה על מה שאתה מחפש. חבל שלא העלת את הנושא בפורום אני בטוח שהיו נותנים לך הצעה טובה יותר. ביי [[1]]
אתה מוכן לחזור על שם הצמיג?
קניתה MT או את ה-MTR?כי ההבדל בין השניים גדול מאוד!!!!
צמיגים GOOD
הצמיגים MT בטוח
גפני איש צדיק היה ונשאר
שלום יהודה, ובכן לצערנו נפלה טעות מצערת בקניון השטח. בצמיג האמור המופיע באתר, חלה טעות - התמונה והמלל אכן שייכים לצמיג MTR אולם המחיר ושם המוצר שייכים לצמיג ה- MT של GOODYEAR, אי לכך, לאחר יקון הטעות - עומד מחיר הצמיג GOODYEAR MTR באתר על 655 ש''''ח כולל מע''''מ. פועל יוצא מכך שגפני נשאר אמין כשהיה ואילו אנו צריכים לבדוק כיצד קיבלת מחיר נמוך כל-כך, בעבור הצמיגים סליחה על הטעות ויום טוב.
תשובה ליהודה
יהודה ידידי !!! אני חושב כי תגובתך לקניה לא במקום !!!! 1 .קיימים שני סוגי צמיגים שטח מלא גודייר , האחד ה MT הרגיל שסוליותו ומבנה הצמיג שונים מהצמיג החדש של גודייר שנקרא MTR ומכך השוני במחירים . אני בטוח כשהיית אצלי קיבלת הסבר מלא על השוני בין הצמיגים ועל הפרש המחירים בניהם . נכון שהמחיר שהופיע כאן באתר הוא לMT הרגיל ולא ל MTR החדש ומכאן הבילבול אני מקווה שהבנת
צמיגים
צמיגי GOOD YEAR
גפני שלום קבלתי את ההסבר אני מאוד מרוצה הנ''''ל לא בדיוק הובהר בזמן הקניה סה''''כ אני מרוצה תגיד יש ג''נטים מתאימים
אתה מבין למה שאלתי..
לסוג הצמיג? ואתה עוד כותב שאתה בסה''''כ מרוצה. בסה''''כ? לא מגיע איזושהי התנצלות קטנה לגפני? סוף מעשה במחשבה תחילה. מכיר את זה? יום טוב שי
התנצלות
אז הבלבול במערכת בלי שום קשר המחיר במערכת היה מוטעה אז מי צריך לקבל התנצלות בכל מקרה גפני אם נפגעת אז אני בהחלט מתנצל אני בסך הכל הבאתי עובדות קימות
התנצלות
יהודה ידידי !!!!!! שמחתי לראות כי הבנת מאיפה נפלה הטעות . אני מקבל את היתנצלותך בהבנה רבה , אני מקווה כי ברגע שיהיו לך שאלות מקצועיות בנושא רכב ובצמיגים בפרט אני אנסה לעזור לך כמה שאפשר , גם אם לא תבצע רכישה אצלי אם וכאשר תחפוץ. העזרה תינתן גם לחברי הפורום ללא שום התחייבות. בידידות כנה גפני דוד סוף שבוע מהנה
גפני צמיגי החוף
גם אני נהנתי מיחסו האדיב והכנה של גפני. לפני כחודש חפשתי 4 צמיגים עבור הדיסקאברי שלי , גפני הסביר באריכות היתרונות והחסרונות בכל סוג , ואף הביא לתשומת ליבי כי מידת הצמיג הרשומה ברשיון הרכב עלולה לא להתאים (שינוי מידה ) . בסופו של דבר בצעתי את הקניה במקום אחר ובחרתי בצמיגים זולים יותר , אך היחס הותיר אצלי התרשמות חיובית ביותר . להתראות בקניה הבאה !