פורומים

- שטח 4x4

אתר ויטרה - לוקרים

16 ביולי 2001 ב 10:34 3 תגובות 791 צפיות vitara92
הוספתי לאתר עמוד חדש המתאר ''''שיפוץ'''' של הלוקרים (לא דיפרנציאל) וחוץ מזה עדיין מחכה לתמונות שלכם

דף ראשי

הדף החדש

הוספת תגובה
  • 1. dodo 16 ביולי 2001 ב 17:07

המחשה נחמדה-אבל........

נחמד שהחלטת להשקיע מזמנך ועשית אתר -אבל האתר לא מושקע-אין בו כלום!!!!!!!!!! אם כבר אז תן לבעלי הויטרות משהו -כמו מחירון חלפים-כמו מתקינים ומוסכים שמתמחים בויטרות- משהו שמיש-ולא איך לפרק את המכונית שלך תוך שעתיים ו''''לא לשכוח לגרז המון''''. בכל מקרה -המון בהצלחה!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. dodo 16 ביולי 2001 ב 17:07

המחשה נחמדה-אבל........

נחמד שהחלטת להשקיע מזמנך ועשית אתר -אבל האתר לא מושקע-אין בו כלום!!!!!!!!!! אם כבר אז תן לבעלי הויטרות משהו -כמו מחירון חלפים-כמו מתקינים ומוסכים שמתמחים בויטרות- משהו שמיש-ולא איך לפרק את המכונית שלך תוך שעתיים ו''''לא לשכוח לגרז המון''''. בכל מקרה -המון בהצלחה!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. vitara92 16 ביולי 2001 ב 17:57

שיתוף פעולה - זה הרעיון

אני לא מתיימר להקיף את כל החומר בנושא ויטרה או לעשות סקרי שוק בכל הארץ. נראה לי שלעשות את כל זה לבד זה מיותר בסוג כזה של אתר (לא למטרות רווח). לעומת זאת מה שעשיתי זה לבנות כמה קירות ולתת לכל יתר בעלי הויטרות לחלוק קצת מהידע והזמן וביחד להגיע לרמה גבוהה. בהתחלה כשקניתי את הרכב חיפשתי ברשת אתר מסוג זה ולא מצאתי - אז החלטתי לבנות בעצמי. עכשיו תורכם. נ''''ב - ולגבי התמונה ששלחת, הייתי מעדיף משהו קצת יותר אתגרי.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול