פורומים

- שטח 4x4

עזרה לגבי איסוזו בנזין

22 ביולי 2001 ב 20:41 16 תגובות 2250 צפיות גיפ
אני מעונין בקניית איסוזו בנזין מודל 94 250000 ק''''מ מה דעתכם לגבי רכב זה ובמיוחד שהוא בנזין ברצוני לציין שאני נוסע 800-1000 ק''''מ בחודש נסיעות קצרות מהיא צריכת הדלק? אמינות? ומה לגבי דרישה לרכב זה בזמן מכירתו? והאם קונים רכב כזה לפי מחירון בהנחה שמצבו סביר? תודה עופר
הוספת תגובה
  • 1. פלג-איפון 22 ביולי 2001 ב 20:22

טנדר בנזין

אני חושב שאת הטנדרים עם מנוע בנזין ניתן להשיג הרבה פחות מהמחירון, אין להם שום ביקוש היום. אפילו 5עד10 אלף פחות מהמחירון גם במצב טוב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. גיפ 22 ביולי 2001 ב 20:27

עזרה בחיפוש רכב

אני מחפש טנדר 4 על 4 איסוזו או טויוטה עד 45 דיזל היכן מוצטים רכב כזה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. ktm400sxc 23 ביולי 2001 ב 06:20

טנדר למכירה

שלום ברשותי טנדר איסוזו בנזין שמור לפרטים 050360609 עודד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. ktm400sxc 23 ביולי 2001 ב 06:21

טנדר איסוזו בנזין למכירה

שלום ברשותי טנדר איסוזו בנזין שמור לפרטים 050360609 עודד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. גיפ 23 ביולי 2001 ב 19:34

טנדר איסוזו

אני מחפש דיזל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. צחי 24 ביולי 2001 ב 09:10

מחיר איסוזו

איסוזו טנדר בנזין, הוא הרכב הזול ביותר בקטגוריה בשנים אלו. מולו יש רק את ההיילקס שמחירה גבוה כמעט ב- 20K ממחירו של איפון בנזין. המשמעות היא שיש דרישה עצומה בשוק לרכב והוא נמכר מחירון מלא!! ברשותי איפון 94 בנזין עם 250,000 ק''''מ בערך 8 חודשים והרכב מספק הרבה יותר מהציפיות. עד שמצאתי את הרכב חיפשתי כמה חודשים ועיקר מה שראיתי היה חצי מפורק מתאונה או סיפור אחר. רכב מעולה, עבירות בינונית + ,אמינות גבוהה, נוחות בשטח ובכביש, מגוון שיפורים לא גדול. אני ממליץ.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. פלג-איפון 24 ביולי 2001 ב 13:50

אין שום ביקוש לטנדרים בנזין!!!

אין שום סיבה בעולם לקנות איסוזו ב-נ-ז-י-ן במחיר מלא. יש להם מנועה לא קטן ואוהב מאוד דלק. האמינות היא אותה אמינות, חוץ מיזה שלמנוע דיזל יש אורך חיים יותר ארוך מהבנזין, עד כדי כך שכמעט ואין שום משמעות למספר הק''''מ שהרכב עשה. משנת 93 כשהתנדרים ניכנסו לשוק יש לנו רק טנדרים דיזל, וחלקם גם עשוה 500000 אלף ק''''מ ונוסעות כמו שבוע על הכביש. ממש ממש אמינים. ואני חושב שעם תמצע טנדר בנזין אתה יכול להוריד לו את המחיר חופשי!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. jeepme 25 ביולי 2001 ב 12:33

מזל שאתה לא מבין...

א) אם היית מבין לא היית חסר התחשבות ב- 20K ש''''ח שהם ההבדל בין דיזל לבנזין . ב) אם היית מבין היית יודע שמנוע הדיזל לו אתה מוסיף 20K הוא מנוע 2500 דיזל ללא טורבו וכוחו אינו עומד לו. ג) אל תתעצבן אתה פשוט לא מבין ד) תתעניין, תשאל, אבל להחליט במה שאין לך ניסיון?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. פלג-איפון 25 ביולי 2001 ב 21:46

תהגיד לי יא סתום אתה משווה בין

דיזל לבנזין, אתה יודע ביכלל מה תיצרוכת הדלק של הטנדרים עם מנועה בנזין, אפילו לא בדקתה את זה. חוץ מיזה שהכוח בטנדרים האילו לא חסר גם במנועה דיזל, גם הטויוטה לא חזק במנועה שלו, אב בשטח זה לא מפריעה לו יש לא עבירות בדיוק כמו לאיסוזו 3100 אז אתה בטח איזה סתום שיש לו סוזוקי סמוראי עם מנועה 1000 וחושב שכל המכוניות עם 4על4 עם כמו הסמוראי לו. עושות 1ל 15-20 ומה שאתה לא מבין או לא בטוח בו אז פשוט תיסתום את הפה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 26 ביולי 2001 ב 03:19

כההן???

כההן מה קרה ? מישהו הצליח שוב להוציא אותך משווי המשקל? כבר היה לך נסיון בניבול פה (סליחה כתב) בעבר בפורום הזה !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. jeepme 26 ביולי 2001 ב 06:39

אם היית קורא תגובות...

א)אם היית קורא את תגובתי לא היית רושם את תגובתך. ב)אם היית קורא את תגובתי היית שואל ולא מתעצבן. ג)אם היית קורא את תגובתי היית מבין שאתה עושה מעצמך צחוק.... מפני שאני בעליה של איסוזו בנזין וזה רשום.... ילד, חזור לכוך שממנו יצאת, רכוש נסיון ואגב, היה לי גם סמוראי... חוסר הנסיון נוזל לך מהידיים למקלדת, קח את העניינים בקלות ותהנה, עם ראש בקיר רק יהיה לך רק יותר קשה... בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. השועל 26 ביולי 2001 ב 11:59

לכההן שוב פעם..

תשמע חמוד אתה מוכן להפסיק עם זה ,זה לא מכובד. בינתיים עדיף שתתעסק בלימוד ותירגול הכתיב (על תפגע, אבל זה משגע אותי לקרוא בשפה אחרת..@!*&^). תהגיד=תגיד ביכלל=בכלל מנועה=מנוע בדקתה=בדקת מיזה=מזה האילו=האלו מפריעה=מפריע איזה סתום שיש לו...=אתה בחור נחמד ואני מצטער תיסתום=תסתום בקיצור ,כההן ,אתה לא מבין שצורת ההתבטאות פה זה מצייר אותך באור שלילי ואנשים לא יתייחסו למה שיש לך להגיד או להציע וחבל .. הצלחת כבר פעם אחת לצאת מהבוץ פה בלי כננת .אם תמשיך כך אתה תאלץ לעזוב את הרכב בשטח כי אף אחד לא יעזור לך פה לפחות.. (אגב זאת מטאפורה..אם אתה מבין למה אני מתכוון). תקח את מה שרשמתי פה כביקורת בונה ותנסה להסתכל על זה באופן חיובי ולנסות לאפס את עצמך שוב פעם. קח את החיים בקלות אתה בחור צעיר.. ביי [[7]]

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. gal@prado 27 ביולי 2001 ב 15:09

אני ממליץ על 4 ראנר של חבר

אם אתה מעוניין בבנזין תרשה לי להמליץ בחום על רכב של חבר שעומד למכירה מסוג טויוטה 4 ראנר שמו יואב טלפון 052-780669 מצורפת תמונה של הרכב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. אורח/ת 28 ביולי 2001 ב 09:52

לשועל

מדוע הטיפוס הזה כההן נשמע לי בכלל אחחמד? והוא מזכיר לי טיפול בסוציומטים בצבא???? נותן רעיון למישהו?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. אורח/ת 28 ביולי 2001 ב 09:54

2 עובדות טכניות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. אורח/ת 28 ביולי 2001 ב 10:01

2 עובדות טכניות

1) למנוע J4 יש מיסבים קבועים (אופלגרים) שהם חלק מבלוק המנוע כך שמיסב שנשחק אינו ניתן להחלפה (מחליפים בלוק) 2) למנוע יש מאייד משובי (ממוחשב) שזה משהו מההסטוריה של הרכב הממוחשב המנוע יכול לפעול גם כאשר המחשב מנותק אבל על תערובת עשירה בלבד. לסיכום: למי שיש לא שווה למכור למי שאין לא שווה לקנות (דעה אישית שלי)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול