פורומים

- שטח 4x4

איפה יש מקום ל.....

27 ביולי 2001 ב 13:32 11 תגובות 651 צפיות פזמיזוקי
אני מחפש מקום חדש עם אטרקציות לרכב שלי(סמוראי) את הבור בהרצליה נחמד אבל דיי מיצינו,את כביש חוצה ישראל גם מיצינו אם יש מקום נחמד באיזור המרכז עד חצי שעה נסיעה מפתח תיקוה אני אשמח לקבל פרטים !! אהה גם ביער בן שמן הסתובבנו לא מעט! אם יש מישהו מפ''''ת שאוהב להסתובב באמצע השבוע אחרי העבודה(חמש עד ששוקעת השמש) אני אשמח להסתובב איתו 052-451112 עפרי(יש לי סמוראי 91)
הוספת תגובה
  • 1. polar bear 27 ביולי 2001 ב 12:07

ואת אתרי הבניה בפרדסים של פ''''ת כבר מיצית??{אזור הבאר של סבא}

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. פזמיזוקי 27 ביולי 2001 ב 18:19

אפשר לומר שכן :הבאר של סבא = כביש חוצה ישראל! אבל תודה על ההתיחסות!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 28 ביולי 2001 ב 06:12

הבור בראשל''''צ

תיסע לבור בראשל''''צ

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פזמיזוקי 28 ביולי 2001 ב 06:29

קריאה לדרור!!!!!!!!!!!

איפה זה יוצא? אני פחות או יותר מכיר את ראשון אז אני אשמח אם תכתוב לי הסבר איך אני מגיע לשם? אני מגיע מכביש גהה(יענו ת''''א אשדוד) מכיוון פ''''ת! תודה דרור!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 28 ביולי 2001 ב 13:40

הדרך לבור בראשל''''צ

שלום פזמיזוקי !!! אם אתה נוסע על גהה לכיוון דרום , תעלה למחלף ראשון ותפנה ימינה לכיוון הים , תיסע 3-4 ק''''מ ישר עד שתראה פניה שמאלה לכיוון הסופרלנד , אם אני לא טועה ,מיד אחרי הפניה הזו תפנה שמאלה ומשם תראה כבר הרבה שבילים לכיוון דרום ,תסע בהם אני נסעתי הרבה פעמים משם עד יבנה , מקום נחמד .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. פזמיזוקי 28 ביולי 2001 ב 16:57

תודה דרור!!!!

יש שם התקהלויות של אנשים(סטייל הבור בהרצליה)? בכל אופן תודה !! אני אשמח לקבל אינפורמציה על עוד מקומות!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. polar bear 28 ביולי 2001 ב 18:58

רק להעמיד דברים על דיוקם: מה שמסביב לבאר של סבא זה לא כביש חוצה ישראל. לא שבדקתי, אבל בטח באזור הבניה האמיתי של החוצה באזור ראש העין - מחלף ירקון, יש משהו. אתה יודע מה? אולי גם בציר המחצבות בין ראש העין לשוהם יש משהו נחמד, אם יהיה לי זמן אני אבדוק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. תומר2002 28 ביולי 2001 ב 19:41

איפה בדיוק בהרצליה הבור המדובר

?? [[21]]

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 28 ביולי 2001 ב 21:30

ביום שישי יש התקהלות

כמו בבור בהרצליה , קצת פחות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. פזמיזוקי 30 ביולי 2001 ב 16:30

POLAR BEAR!ודרור

תודה על ההתיחסות!!!! לpolar bearעד כמה שידוע לי עוד שתי דקות נסיעה אחרי הבאר של סבא זה כבר אמור להיות חוצה ישראל אבל זה ממש לא קריטי! בכל אופן תודה על ההתיחסות ואים מישהו מעוניין בחברה כשהוא יוצא להסתובב בשטח (באמצע וסופי שבוע)אני מתארגן תוך התראה קצרה!לתזכורת:עפרי- 052-451112 ואני אם סמוראי 91 (אם סגירה של פיבר ) מפ''''ת!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 30 ביולי 2001 ב 19:23

לפזמיזוקי

תודה רבה על ההזמנה אני מקוה שבקרוב אני אקנה רכב ואז נוכל לטייל ביחד , אני גר קרוב לפ''''ת

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול