פורומים

- שטח 4x4

דיפרנציאל החלקה מוגבלת

20 באוגוסט 2001 ב 13:31 5 תגובות 812 צפיות niso
מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק דיפרנציאל אחורי בעל החלקה מוגבלת. ברור לי היטב מה זה ומה מטרתו של הדיפרנציאל ומה זה נעילת דיפרנציאל מלאה, אבל בדיפרציאל החלקה מוגבלת לא כל כך ברור לי מתי הוא נכנס לפעולה ואיזה יחסי חלוקת כח יש בזמן הצלבה. תודה מראש יובל
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 22 באוגוסט 2001 ב 22:22

מוגבל החלקה...

כנס לכתבה באתר jeepolog.com ומעבר לזה, בוא נגיד שכשגלגל אחד באוויר, השני במידה ויש LSD לא יסתובב כלל. אין ספק שהוא עוזר בהצלבות למיניהם במידה ואתה בנסיעה רציפה, אך אם אתה נוסע לאט לאט - לא תתקדם !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. radar 23 באוגוסט 2001 ב 10:43

אריק אל תהיה מוגבל, החלקה.

[[7]] אריק אכן יש מוגבלים שלא מעבירים כח בידה ויש גלגל באוויר, אבל קיימים גם מוגבלים (שמופיעים כמעט בכל רכב שמגיע עם מוגבל מקורי), שפועלים על עקרון של דיסקיות. במוגבלים אילו בדר''''כ ביחס של 70/30 גלגל יקבל תמיד חלק מהכח המניע בדוגמא 30\\%, במידה וגם 30\\% לא יספיקו להנעת הרכב הרכב יעמוד אך שים לב גם בהצלבה עם גלגל באוויר עדיין יועבר כח לגלגל האוחז. נ.ב. במוגבלים מסוג זה יש להחליף את שמן הדיפ'' בתדירות יותר גבוהה בגלל דיסקיות החיכוך, כמו בקלץ רטוב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 23 באוגוסט 2001 ב 18:24

אני פתוח להצעות...הפוך ממוגבל

גיא יקירי... תבחר רכב, בין אם זה טרנו, טרופר, קיא או מצידי סופה עם נעילת טרוטראק... אני אדאג שהרכב יגיע למבחנון קטנטן בבור, בא נגיד... נמצא מקום בו גלגל קידמי יהיה באוויר וגלגל אחורי נגדי יהיה באוויר... שם ננסה ונראה יחדיו אם האוטו נוסע או לאו... שלך, אריק2

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. radar 26 באוגוסט 2001 ב 08:52

אריק ראה קישור מצורף

אריק ראה קישור מצורף

ה''''ויכוח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. radar 26 באוגוסט 2001 ב 08:53

אריק ראה קישור מצורף

אריק ראה קישור מצורף

ה''''ויכוח

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול