התחממות
אם אתה חובב טיולי בוץ בחורף יכול להיות שהרכב שלך סובל מאותה הבעיה שסבל הטנדר שלי. בוץ שנאגר בין הצלעות של הרדיאטור ולא נשתף בתום הטיול פגע ביכולת הקירור של הרכב וגרם למנוע להתחמם. במוסך פירקו את הרדיאטור הטביעו אותו בתמיסה שמוססה את הבוץ, שטיפה קלה והבעיה נפתרה.
תודה אבל....
הרדיאטור ניראה נקי ביותר האם הגיוני שהרדיאטור כבר נסתם בפנים. 100000 ק''''מ.
איפון אוטומטי
תראה באיסוזו איפון התיבה האוטומטית הינה מקור לבעיות רבות ולחימום יתר (בדיונות, בבוץ..) תופעה זו אינה אישית שלך אלא כוללת קבוצה די נרחבת של בעלי איפון לא מזמן קראתי על קבוצה של בעלי איפון שמתארגנים ורוצים לפנות לUMI על מנת שיפתרו את בעית ''''הגיר האוטומטי''''. אני אנסה בימים הקרובים להשיג לך טלפון או אימייל של מישהו מהקבוצה שהתרגנה כך שתוכל להיצטרף. אריאל.
מצאתי...
הנה האימייל של בחור שמארגן את זה, קוראים לו אייל[email protected] תרשום מייל שיש לך איפון אוטומט והבחנת בתופעת התחממות של הגיר... מצטער את הטלפון שלו אין לי. אריאל.
פקששתי קצת...
מסתבר שאותה קבוצה (או לפחות חלק ממנה) כבר קיבלו עזרה מנציג של חברת UMI אז אם תרים אליי טלפון אני אעביר לך את פרטי הנציג ואת מספר הטלפון שלו (פשוט לא רוצה להשאיר את פרטיו ברשת...) תיצור איתי קשר בפאלפון: 053987350 אריאל. נ''''ב: תודה לגילי על העזרה והטלפון.
התחממות איסוזו 2000
שלום אריאל אם עדיין יש לך קשר לקבוצה עם בעיית ההתחממות אשמח לקבל פרטים. התופעה קיימת בהיפון שלנו, כבר החלפנו מנוע + טורבו (ב- 101,000 ק''מ) ואת כל מה שאפשר במערכת קירור אך ללא הועיל. תודה אמיר