;תצרוכת דלק לטיוטה
שמע ידידי זאת בעיה ,אתה יודע מה אתה רוצה אך תבין מה שברור לך לא מובן לחברי הפורום אותם אתה שואל. ובכן לשאלתך טיוטה אוטומתית מודל 94 כמה דלק ? קורולה,יאריס ,פרויה,הילקס,פוראנר,לנד קרוזר 73,אולי 75, בטח יש עוד אבל אני לא זוכר. למזלנו צינת בנזין,יורדים הדיזלים,כעת נוריד את הפרטיות, מה נשאר פוראנר(אכשיו אתה מבין את הבעיה ,ממש פאזל) וגם עדין לא מספיק האם החלפת את המידות בגלגלים,האם יש הגבהה ומה עם יחסי העברה . שאלת שאלה קטנה וקצרה ויצא חידת חמיצר.
חכמולוג
תשובה מעניינת שמציגה 2 אפשרויות: 1. אתה מציג ידע בסוגי הרכבים שטויוטה משווקת, אך אין לך כל מושג בנוגע לשאלה זו 2. אתה מנסה להיות חכמולוג ולהציג אנשים כטיפשים. אז מאחר שאני כנראה טיפש ואתה לא יודע מה התשובה אז להלן השאלה המפורשת: מה תצרוכת הדלק (כמה דלק ''''אוכל'''' לליטר) של טויוטה 4Runner בנזין שנת 94 4x4 אוטומטי בצבע לבן ללא שיפורים בעל צמיגים סטנדרטיים?
חבל...
חבל שלא שלחת כך את המודעה בהתחלה, יש אנשים שמעונינים לענות על השאלות שמופנות לפורום אולם אם ברצונך בתשובה מדויקת עליך לתת פרטים מדויקים. הכעס על עמוס אינו במקומו לדעתי...
שנטי
אני לא כועס על אף אחד כבר 31 שנים. אבל הפורום נתיימר לעזור אחד לשני לכן השאלה נשאלה בתום לב (לא היתה כוונה להחסיר פרטים) וחשבתי שאנשים יבינו שהשאלה על טויוטה 4Runner ולא על רכב אחר של טויוטה. צר לי אם פגעתי במשהו מבקש סליחה. להתראות בשטח