פורומים

- שטח 4x4

קרנו של האתר

22 באוגוסט 2001 ב 16:27 12 תגובות 715 צפיות dice
לא מפליא אותי מדוע קרנו של האתר נעלמה מאז שהוכנס לאתר המוטיב המסחרי ירדה פלאים איכותו בעיני גיפאים כולל אותי וזה מאחר ותמימותו ירדה זה אחד וזה טבעי אותי יותר מכך מרגיזה חוצפתם של בעלי החלק המסחרי של האתר שמודיעים עם פה מלא חיוך על כסא במחיר הכי מדהים שאנו הגיפאים נמצא מוזר למה נימצא את אותו כסא במחיר הנמוך בשלושים אחוז פחות כמעט בכל מקום אחר והדוגמאות רבות מספור כניסה זו שלי לאתר היא בגדר חסד נעורים לזכר ימים יפים שביליתי בו בעבר וחבל שהדגש הוא בעבר בועז
הוספת תגובה
  • 1. אריאל 22 באוגוסט 2001 ב 17:39

כל מילה אמת!

בועז צודק! אני זוכר שלפני תקופה לא ארוכה הפורום היה חי האנשים שלחו הודעות בלי הפסקה היה מעניין היה כיף... היה היה.. נכון להיום בקושי נכנסים לכאן אנשים וכל הח''ברה היותר מבינים מזמן עברו פורום. וחבל! בקשר ל''''קניון-שטח'''' אין לי מילים. המחירים ''''מוכפלים'''' היחס מזלזל (אני זוכר עוד את הויכוח של צביקה בר עם מנהל הקניון) ופשוט הקניון הורס את האתר. אריאל. (המאוכזב)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. קובי 22 באוגוסט 2001 ב 17:49

לא הקניון אשם

טכנולוגית הפורום של האתר שהייתה פרימיטיבית מאד עד לא מזמן הבריחה את כולם לפורום המרכז הישראלי לסיור, ומשם לגיפטריפ (שמתעדכן ומשתפר מידי כמה שבועות!). הקניון ממש לא מפריע לי - מי שטוב לו, שיקנה. אפשר לחשוב שהמשפרים למינהם לא גובים מחירים מופקעים עבור הדברים האלה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. zvikabar 22 באוגוסט 2001 ב 19:19

חוקי הברירה הטבעית

ככה זה בחיים---קשה!!! מצד שני העולם לוגי יותר ממה שאתם חושבים 90 אחוז הגיון בריא ועשרה אחוז מזל לאתר הזה נגמרו שניהם חצי שנה???....(לסגירה) אהה ויש מבצע של חצי רצועת גרירה במחיר של רצועה וחצי --נשבע לכם!!!תבדקו....בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 23 באוגוסט 2001 ב 14:51

אני מקווה שלא צרות עין מדברת

חברים יקרים, חשבתי הרבה באם להגיב על רצף מודעות אלו, אני לא רוצה להתחיל פה ויכוח, ולהחזיר ולנגח באנשים. אבל, אני לא רואה מה הסיבה בין מכירת מוצרים בקניון לבין כניסות לאתר. מה ההגיון? כמעט מדי יום יש כתבות, ידיעות, חדשות מהשטח ועוד... שהאתר ייפול? איפה הפירגון שלכם- בעיקר הגולשים הותיקים במקום לעזור לנו לגדול, על מנת שנוכל להמשיל לגדול, ולפתח את תחום התוכן והמידע ואת תחום הג''יפאות כולו. להזכירכם לפני שהאתר קם לא היה כמעט מידע בתחום הג''יפים - אנו לא גובים ממכם הגולשים - שקל אחד בעבור כל המידע הרב הזה. פתחנו את הקניון על-מנת שנוכל לעשות כסף, כן! אנו לא מתביישים להודות בכך, אנו צריכים לשלם למשרד, כתבים, פקידה, שרת, מחשבים, אינטרנט ועוד להביא כסף הביתה! מאיפה יגיע הכסף? הרי אתם לא משלמים דמי מנוי? רק פירסום לצערי לא מכסה את ההוצאות ולכן אנו מחפשים מקורות הכנסה נוספים, פשוט קשה לי להבין מה הבעיה שלכם הגולשים עם עניין זה. כמו שכתב קובי- המחיר לא טוב על תקנה, אבל מכאן להשמיץ את האתר כולו . אתם לא חושבים שזה מוגזם? ---------------------------------------------------------- ועכשיו לעניין המחירים! למה להטפל רק למוצרים היקרים? מה בקשר למוצרים זולים, למשל מבצע המפות שהינו הזול ביותר בארץ! עניין הכסאות הוא פרובלמטי – לארץ מגיעים מסין סוגים שונים של כסאות, באם תשווה את הכסאות האחד לשני אפילו בעין אתה תמצא הבדלים, הן באיכות התפירה הן בעובי המוטות. לדוגמא מבצע שנערך בהיפר-רוזנפלד, כסא במחיר 65 ש''''ח - איכות המוצר לא משתווה לכסא שאנו מוכרים באתר, אבל ברור שלא רואים את הכסא שלנו למול זה של רוזנפלד אזי נראה שאנו מפקיעים מחירים. המחיר שהכסא מופיע באתר שווה כמעט למחיר העלות של הכסא - האמן לי שזו עסקה מצוינת. יש מוצרים נוספים בהם המחירים שלנו לא תחרותיים, בימים אלו החלפנו את חברת הניהול של הקניון. כולי תיקווה כ תראו את השינוי , הן במיגוון המוצרים, השירות וגם במחיר. נשמח באם תודיעו לנו על מוצרים שתרצו לראות בקניון, ותעירו לנו על מחירים גבוהים מדי. בטלפון: 1-700-700-494 או בדואל של האתר. כל תגובה כזו מביאה אותנו לבחון את הספקים ואת רמת המחירים מקווה להמשך שיתוף פעולה והבנה. לשרותכם תמיד שגיב שץ

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. חגי 24 באוגוסט 2001 ב 05:05

יש תקוה

גם אני זוכר את האתר הזה בימיו הגדולים . חבל שהמצב הגיע לאן שהגיע אבל יש אור בקצה המנהרה לדעתי ! לצערי ברוב המקרים אינני מצליח להכנס לאתר המתחרה\המקביל (בלי שמות) הצ''ט שם לא עובד כבר כמה ימים והכל זז לאט . דבר אשר כבר המון זמן לא קורה באתר הזה . כששם לא עובד אני עובר לכאן כמו ברגע זה !!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. רייטר 25 באוגוסט 2001 ב 05:03

שץ צודק

לדעתי צודק שץ. ולכל שאר המתלוננים כולל צביקה בר הליצן:מה אתה חושב צביקה? שכולם מוכרים מים? עם לשפוט אותך לפי אותם אמות מידה שאתה שופט אחרים אז למה אתה מוכר משקאות חריפים? הרי זה יקר להחריד, ממכר, וגורם לאנשים בעיקר רע. הרבה פחות נורא הוא להציג מחירים האופן ברור ומי שרוצה שיקנה ומי שלא - לא. וכל אלו שזה לא מוצא חן בעיניהם שיבדקו אצלם: כמה דברים הם עשו לקהילה שלא בתשלום? אהה? אני בטוח שכלום. תתביישו לכם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 25 באוגוסט 2001 ב 08:04

אני לא מבין

אני לא מבין מה קשור הקניון למספר הכניסות לאתר? אני לא מבין באיזה זכות אנשים נכנסים לכיס של מישהו אחר? אני לא מבין אנשים שחושבים שמגיע להם הכול בחינם אני לא מבין איך מזלזלים באתר שהיה החלוץ לפני המחנה? אני לא מבין למה אי אפשר לכבד את העובדה שהאתר הזה מסחרי? אני לא מבין למה אנשים שתמיד יש להם מה להגיד לא תורמים איזה כתבה (אם לא לפה אז לאתרים מתחרים) - בעצם את זה אני כן מבין - הרבה יותר קל לשבת ולקשקש מהצד. לסיום הייתי רוצה לבקש מכל החברים שנכנסים לפה לרשום (בהודעה נפרדת) שלוש סיבות לזה שהם נכנסים וכמה פעמים בשבוע. תודה לרדו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. eial 26 באוגוסט 2001 ב 14:04

שקלתי אם להגיב...

שלום לכולם, אין ספק שקרנו של האתר ירדה ומאוד. האתר איטי ביותר, כבד מאוד ובנוסף קיימת תחושה קשה כלפי הקניון, תחושת ''''דופקים אותי'''' שכואבת מאוד לכל ישראלי טיפוסי - לגבי המחירים הויכוח עקר כל אחד יקנה מה שנח לו ואיפה שנח לו. בנוסף לאחרונה נוספו לאתר משתמשים רבים שחלקם מגעיל !!! אנשים שמנבלים את פיהם מעל ''''גלי המקלדת'''', אנשים שמשיבים תשובות מתנשאות וחסרות בסיס. במקביל אומנם נוספו לכאן גורמים טובים שכיף לקרא ממוצא ''''קלידם'''' (דורון כהן למשל). ועכשיו מהלב : אין ספק שאתר זה היה חלוץ ענק בהפיכת קהילת השטח בארץ לקהילה מגובשת אבל, כנראה שאנחנו, חברי הקהילה, לא רואים בעין יפה את השימוש הממוסחר בבמות אילו או אחרות (שוב אני אחזור ואומר שאני רק מעלה השערה ולא מייצג את דעתי האישית).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. נמרוד 26 באוגוסט 2001 ב 17:18

שץ שלום, הבעייה היא חד וחלק, טכנולוגית. כיום הפורום של ג''יפטריפ הוא המהיר, הנוח, היעיל ביותר , ולכן, בלי שום כוונה או תאום, הוא הפופולרי ביותר. אני נכנס לג''יפטריפ בתדירות גבוהה פי כמה מאשר לכאן, כי הפורום פחות שימושי. בעבר הפורום של ג''יפטריפ היה האיטי ביותר, ולכן היה נטוש, אבל אתר השטח הוזנח תקופה ארוכה בעוד שג''יפטריפ לקח את עצמו בידיים ועד היום יובל דואג הרבה יותר לתחזוקה ולשיפורים שוטפים. את מה שהפסדת בעבר קשה מאד להחזיר היום, כי בג''יפטריפ יש היום 200 עד 300 הודעות ופה בקושי עשר, ונכנסת למעגל קסמים שקשה לצאת ממנו. הפתרון - לא יודע, אתה חייב לנסות ולשפר עוד, לעקוף את המתחרים מבחינת מהירות ושימושיות, וגם כשתגיע לפורום טוב יותר יתכן שתצטרך לפתות את הגולשים איכשהו כדי להתחיל את האינרציה שתחזיר לכאן גולשים. בקיצור, אתה משלם היום על ההזנחה של העבר. בעניין התוכן ראוי לציין שעופר כותב ברמה גבוהה מאד, כתבות בד''''כ מעניינות (הכתבות על הרכבים הישנים בעיקר, אני אישית בכלל לא קורא את כל החרטא על אאודי/מרצדס/סובארו - אבל זה רק אני...). ח''''ח כנ''''ל לאמיר לרדו על הכתבות הטכניות! אבל אין מה לעשות, ולפחות בקהילת השטח הישראלית, הפורום הוא הלב, והגוף של אתר שטח. והלב של אתר השטח גוסס. אני מקווה שתצליח לנשוב רוח חיים, כי אני באופן אישי נהניתי מאד בתקופה שהיו שלושה פורומים חיים, לכל אחד היה אופי משלו, ולדעתי לפחות אף אחד לא בא על חשבון השני. לגבי הקניון - אותי אישית זה לא מרגיז, כי אני מתעלם. הקניון לוקה לא רק במחירים גבוהים לעיתים קרובות, אלא גם בצורת הצגה לא מקצועית ביותר, ואווירה כללית של חפיפיות, שגורמת לי לחשוב שהמטרה היא בכלל לא למכור אלא רק ליצור מראית עין של עסק - אבל אני לא מבין בזה כלום. שץ, בתור גולש ותיק, וגם קולגה (אם כי אנדרדוג רציני - ג''יפולוג...) אני מאחל לך בהצלחה ושתחזיר עטרה ליושנה, ולו רק ע''''מ לדרבן את האחרים ולגרום לעלייה תמידית של הרמה, לטובת כולנו. ומילה אחרונה - ההצלחה תלויה אך ורק במפעילי האתר, ולא באף אחד אחר. הקהילה עצמה היא אמבה שזורמת לאן שעדיף לה, בלי יד מכוונת ובלי כוונה תחילה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 27 באוגוסט 2001 ב 16:06

ביזנס זה ביזנס

למען האמת מה לא ממוסחר ? למה באמת ומה ההצדקה לקיום עסק אם לא להרויח ממנו? העניין של מחירים ''''יקרים'''' ופרסומות ''''מטעות'''' עדיין מתאפשרת זכות הבדיקה הבררנות וההחלטה לקנות או לא לקנות חלק מהחיים היום יומיים. ככלל לא ניראה לי שראוי לבחון\ לשפוט ולגזור דין של עסק רק בגלל שהוא ממוסחר או מנסה להתקיים.כולנו רוצים להרוויח ולהתקיים גם אתר אינטרנט כמו כל עסק אחר. מזלנו שיש לנו את היכולת לבחור ולבחון ולהשוות ולהחליט. יעקב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. קובי 28 באוגוסט 2001 ב 11:43

נמרוד, זה בדיוק זה!

ואי אפשר לכתוב את זה טוב יותר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. רייטר 29 באוגוסט 2001 ב 09:17

סיפור

בארה''''ב היתה חנות לסטודנטים. צילומי דפים ועבודות היו הכי זולים שיש, כל אחד צילם לבד בלי השגחה ובקופה אמר כמה צילומים יש לו וע''''פ זה שילם (מה שנקרא בישראל אמינות!). הגיעו הישראלים לאותה חנות ועלו על הקומבינה ''''איזה פראייר בעל הבית, סומך עלינו שנגיד לו את האמת'''', בלי להתבלבל הורידו 100 דפים מהכמות האמיתית כאשר נדרשו לשלם. אחרי כמה זמן החנות פשטה את הרגל ונסגרה (השמועה על ה''''פראיירים'''' פשטה בין כל הישראלים). מאותו יום כולם משלמים הרבה כסף אצל המנייאק שבחנות ממול. מוסר השכל: אי אפשר להנות מחומר טוב ובחינם ולכסח את הקניון שאכן קצת יקר. בקצב זה האתר יפשוט רגל ויסגר וכולנו נעבור למניאק שיקח מאיתנו כסף על רק לקרוא חומר שעד היום היה חינם באתר. ועוד דבר לא צריך תמיד לתת למניאק שממול להרוויח בארצנו (אוכלת יושביה?!?) גם אם זה עולה לנו קצת יותר כסף!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול