אין כמו...
אני במקומך ודגש על אני הייתי הולך על פורראנר (תקיש בכל אתר שטח אמריקאי ותבין לבד) משקיע את ה-10000 ש''''ח הנותרים בהכנסת סרן חי מקדימה, מגרד עוד עוד ושם שתי נעילות והרי לך רכב בכיש-שטח משובח עם יכולת שטח מופלאה ואמינות של טויטה. לחילופין תנסה למצוא צ''ירוקי שם כבר יש סרן חי קדימה לרדו
תשובה לאמיר לארדו
לאמיר שלום. במאקרו(בגדול)אני מסכים אתך ,טיוטה. אך יש לי בעיה אתך ,למה ציר קדמי חי,מה זה נותן חוץ מדימוי. ונניח ונחליף,ניקח של היילקס(זה מתאים מבחינת הדיפרנציאל והביצה קדימה)מה אתה הולך להחליף לקפיצי עלים מקדימה ,ומאחור סלילים. זה היה היילקס ,כעת תאמר רכב אחר לאו דוקא של טיוטה,ובכן יש כאן בעיה שהביצה חייבת להיות בצד ימיןבדיוק מול הדיפ. בקיצור בעיה גדולה בישראל,קטנה מאד באוסטרליה. ואכשו תאמר לי בבקשה אתה מכיר ולו אחד שהחליף ציר קדמי לפורראנר.(חוץ מיורמי)מסקנה שלי לא כדאי. יש דברים יותר חשובים קודם,צמיגים רחבים,הגבהה פרוקום,יחסי העברה כנגד הצמיגים הגדולים.ועוד אין סוף שיפורים אך אלו העיקרים,ויותר חשובים מסרן חי קדימה ,ונזכרתי הכי חשוב arb אחורה.ותקן אותי אם אני טועה. ובקשר לשואל השאלה אין לי תשובה מאחר ופוראנר מונע בנזין ,ואתה לא מצין אם הטראנו או הפג''רו הם בנזין או דיזל שקימם בשניהם ,מה שאין בראנר שהוא רק בנזין.(דלק הוא מרכיב רציני במיוחד אם זה בנזין)
למה סרן חי?
כי זה חזק הרבה יותר כי ניתן לשים שם נועל בריא כי ניתן להגיע למהלך מתלה גדול יותר כי הביצה לא חייבת להיות בדיוק מול הסרן לרדו
כמה נקודות לטרנו
האמת, אני לא אוביקטיבי, כי בחיים לא התנסיתי בטויוטה, אבל יש לי טרנו קצר 96 כבר יותר משנה, ואני מאוד מבסוט ממנו. הוא יחסית נוח ואפשר להגיע איתו לביצועים טובים.