05 בספטמבר 2001 ב 21:25 3 תגובות 442 צפיות אורח/ת
מתעניין ברכישת gps בחו''''ל מה מומלץ?
הוספת תגובה
  • 1. קובי 06 בספטמבר 2001 ב 10:44

לאיזה שימוש?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. עופר פרוזה 06 בספטמבר 2001 ב 16:20

תבדוק את צרכיך שכן gps אינו מוצר קסם שאיתו לא תתברבר הרי הוא כלי עזר להתמצאות במפה ואימות הנקודה המדוייקת בה אתה נמצא בכל אופן המכשירים היקרים היום מכילים גם מפות של מדינות שונות. עליך לבדוק כי גם המפות של ישראל מעודכנות בזכרונו שכן אחרת אין טעם בהפרש של המכשיר. הדבר החשוב הוא לרכוש מכשיר שעובד עם 12 לווינים ולא פחות שכן הוא המהיר ביותר ונותן לך כל רגע נתון מיקום מדוייק שלך בהצלחה עופר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 06 בספטמבר 2001 ב 17:42

תשובה לGPS !!

בבחירת מכשיר הניווט, לפי דעתי יש לבחון 2 דברים : 1. שימוש 2. מחיר. רוב מכשירי הניווט הפשוטים מאפשרים ניווט מהנה ואף מקצועי,מספקים בין 100 עד 150 נקודות ציון בכ-10 מסלולים שונים ועובדים עם 9 עד 15 לווינים. כמשתמשים במכשיר (אני לפחות) להנאה בטיול ומידי פעם במילואים, אני לא ממליץ להשתגע בבחירת המכשיר אלא להתאימו לצורך. אני מכיר לא מעט אנשים המנווטים דרך קבע ב-315 של מגלן ובמכשיר ETRAX של ג''רמין. הם נוחים לתפעול גם ביד אחת, נפוצים בקרב המטיילים והג''יפאים (עובדה),ובשל כך תקבל תמיכה כמעט מכול אחד בכול פנייה . חשוב לקנות מכשיר שיכול לקבל SETUP ע''''י המשתמש ולא מכוון רק לאפשרויות קבועות מראש. עוד ניתן לשים לב לתצרוכת הסוללות (ניווט ידני), תאורת מסך, אמצעים נלווים (מטען לרכב, קבל מתאם למחשב, וכו''..). המחירים למכשירים הפשוטים המוזכרים נעים בין 100 ל-150 דולר אמריקאי. ניתן תמיד למצוא חנות עם TAX נמוך או לשכנע את המוכר למכור מהתצוגה (כך אני קניתי -10\\%). אשמח לענות על שאלות,בהצלחה... אופיר 051413140

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול