אז ככה!!
תשמע לא יודע על הגימי אבל יש לי טראנו 95 בנזין ארוך אוטו חזק מאוד ביטוח לא יקר אמין מאוד ואם יש לך רכב שמור אז אין הרבה טיפולים
טרנו
לי אישית יש סופה אבל מדיוני פורומים למינהם אני מבין (חס וחלילה בלי להעליב) שגימי לא ממש בנוי לשטח, בין אם שילדה שבמצבים מסוימים עלולה לקבל עיקומים, בין אם מנוע חלש באופן יחסי, כך שבחלק מהמיקרים פשוט חסר לו כח. ושוב בלי לפגוע בנפשו של אף אחד אם אני אז הייתי מעדיף טרנו משתי האופציות שנתת. בהצלחה גיל
המנוע של הג''ימי...
רחוק מלהיות חלש אם מדובר ב4.3 - 180 כ''''ס , אבל אוהב מאוד דלק . אכן ידועים מספר מקרים של התעקמות שלדות (גם במקומות ללא קשיי עבירות מיוחדים ) הטראנו , כרכב יפני , אמין יותר ואין לו בעיות סחירות מיוחדות . אני הייתי הולך על הטראנו אדי
טרנו
זה לא קטילה...אבל גם אני הייתי מעדיף טרנו ! אגב - דיזל ולא בנזין כי נתוני הכוח (כ''''ס ומומנט) שווים בין שני הדגמים...
ג''ימי זה לא רכב שטח!!!!!!
בארצנו נוטים לחשוב שיצרן הג''ימי יעד אותו לשטח ולתחרות עם רכבי שטח עירוניים כגון טרופר{למה לא}/טראנו/פראדו ושות''. ולא כך הוא!!! הג''ימי הינו ג''יפון עתיר כוח ובעל טיבת העבר קונבציונלית וזהו!!! חוץ מזה אין כלום שקושר אותו לפעילות שטח אמיתית {כמו שאריק2 אמר - בלי לפגוע באף אחד} . אתה רוצה כלי שטח אמריקאי מבית GM? בבקשה - יוקון! לפי דעתי לך על טראנו דיזל או טרופר דיזל/בנזין.{ שאני לא מבין למה אתה לא שואל על שני אלה}.