פורומים

- שטח 4x4

סמוראי מתחמם בהפעלת חשמל

20 בספטמבר 2001 ב 11:39 6 תגובות 576 צפיות אורח/ת
שאני מפעיל מנורות, רדיו או כל דבר חשמלי אחר בסמוראי המנוע מתחמם. כשאני מכבה הוא חוזר לטמפ הרגיל תוך מספר שניות. למה? תודה.
הוספת תגובה
  • 1. חגי 20 בספטמבר 2001 ב 08:59

לא מומחה אבל ...

לדעתי (ולאחר התיעצות עם שלומי ) הבעיה יכולה להיות באלטרנאטור !! יכול להיות שהו מפריע\מכביד על מאורר (של הרדיאטור ) להסתובב. דבר נוסף בדוק את המצבר אולי הוא גמור . חגי 051590052

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. polar bear 20 בספטמבר 2001 ב 18:50

הייתי בודק עוד שני דברים: 1. נשמע בנאלי - אבל יכול להיות שהבעיה במד חום? 2.הטרמוסטאט - בד''''כ קשור איכשהוא לחשמל - אולי קצר? וראוי לצין שאלו הן לונגשוטים מנפלאות הרכב האמריקאי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. polar bear 20 בספטמבר 2001 ב 18:55

אני עוד פחות מומחה - אבל

בנוסף למה שחגי אמר היתי בודק עוד שני דברים: 1. טרמוסטאט - בד''''כ נתמך חשמלית ואחראי על ויסות זרימת המים,אולי קצר? 2.נשמע בנאלי - אבל, יכול להיות שהבעיה במדחום? יש לצין שההצעות הנ''''ל הינם מקרים שהיו לתופעות דומות אבל ברכבים אמריקאים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. Saar 20 בספטמבר 2001 ב 19:55

זה נשמע כמו בעיית חשמל

לפי מה שאתה מתאר זה נשמע כמו בעיית חשמל, האם המכשירים החשמליים שאתה מפעיל קשורים איכשהו לחוטים המגיעים למד החום? אם כן סביר להניח שזהו הגורם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 22 בספטמבר 2001 ב 07:46

הארקה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 22 בספטמבר 2001 ב 07:49

הארקה

לחפש את הארקת לוח שעונים לגוף, הארקת שלדת הרכב למינוס מצבר, תופעה ידועה של זיוף מכוונים כתוצאה מהארקות (מינוסים) לקויים שאלת הכוונה: האים גם מד הדלק מזייף בהתאמה?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול