פורומים

- שטח 4x4

מה הקטע לעזאזל עם המגנום?

20 בספטמבר 2001 ב 14:42 5 תגובות 518 צפיות Idan Aharoni
אוקיי, אני רוצה לקנות טנדר ומאוד מעוניין לקנות מגנום. אבל... מחיר הביטוח של המגנום הוא בסביבות 9000 ש''''ח. אז איך לעזאזל המגנום הוא הרכב שטח הנמכר ביותר בישראל לשנת 2001 אם כל שנה צריך להוציא עשרת אלפים שקלים לביטוח? לכמה אלפי אנשים בארץ יש קומבינות עם סוכן הביטוח שלהם או שאולי אני מחמיץ משהו??? למישהו יש הסבר? תודה, עידן
הוספת תגובה
  • 1. אדי 20 בספטמבר 2001 ב 20:48

פשוט לא רק אתה אוהב אותו ...

... גם החברים של היו''''ר . תבדוק אצל כמה סוכנים , אולי תמצא מחיר סביר . בהצלחה , אדי .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. @גי 20 בספטמבר 2001 ב 22:34

הקומבינה של המדינה!!!

אז ככה כלמי שיש לו מגנום הוא לבטח עצמאי ואז הכל רשום על העסק וכך כל ההוצאות מוקרות והכל בעצם הרבה יותר זול בסופו של דבר למרות שמשלמים מקבלים החזרים גבוהים אז תפתח לך עסק ותקנה לך גם מגנום!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. Idan Aharoni 21 בספטמבר 2001 ב 11:10

רגע...

רגע, אז אם המגנום מוכר כהוצאה עיסקית (מה שגם ככה יהיה במקרה שלי אם אני קונה טנדר) אז אני אקבל החזרים גדולים? בערך על כמה מדובר? אני מניח שלא מדובר באלפי שקלים שזה יהיה עדיין שווה... ואולי כן? What a guy has to do to get a Magnum these days???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פלג-איפון 22 בספטמבר 2001 ב 10:58

אני יודע שקיימים הבדלים..

ההבדלים כאשר אתה קונה טנדר על שם החברה שלך כעצמאי, הם הבדלים לא קטנים. גם אני רציתי לקנות פאג''רו ולאחר כמה חישובים הגעתי למסקנה שהיה לי יותר כדאי לקות טנדר שהיה לי כמוכר בעסק כרחב עבודה. אז קניתי את האיסוזו איפון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. tooty 23 בספטמבר 2001 ב 12:39

תקבל החזרים רק אם אתה משלם מס

אז ככה בנוגע להחזרי המס : הם הולכים בקו ישר עם כמות הכסף שאתה מרוויח אם אתה מרוויח הרבה תקבל החזר גדול יותר וההיפך הרעיון הוא שאם אתה מרוויח הרבה אז המס השולי שאתה משלם הוא גם גבוה ואז ההחזר שאתה מקבל הוא בשיעור גבוה יותר אם למשל שיעור המס השולי שלך הוא 50\\% תקבל זיכוי בסך 50\\% מערך הביטוח שלך (וזה המקסימום פחות או יותר שאפשר להשיג) חוץ מזה תבדוק מה יקרה לפוליסה שלך אם תתקין איתוראן ברכב לדעתי זה צריך להוריד את המחיר בצורה משמעותית (מה גם שאפשר להתקין איתוראן רדום וזה לא עולה הרבה כסף. בעקרון הרכב הזה הוא רכב מאוד ''''גניב'''' ולכן הביטוח שלו עולה כל כך הרבה חוץ מזה אני לא מומחה גדול באף אחד מהתחומים הנ''''ל ןכדאי לבדוק את הדברים בצורה יותר מקצועית עם סוכן הביטוח שלך ועם מנהל/רואה החשבון שלך

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול