פורומים

- שטח 4x4

צמיגים מוגדלים לפרדו??

21 בספטמבר 2001 ב 14:16 9 תגובות 2294 צפיות אורח/ת
האם מישהו במיקרה הרכיב, או מכיר מישהו שהרכיב צמיגים מוגדלים לפרדו מעבר למידה 265X75X16 ? אשמח להתייחסותכם
הוספת תגובה
  • 1. גדי מאיר 22 בספטמבר 2001 ב 20:32

אין צורך בצמיגים גדולים יותר

שחר שלום. צמיגי 265X75R16 מספיקים בהחלט לפראדו. הם גבוהים מעט יותר מצמיגי 31'''' ומוכרים ע''''י היבואן לצורך אחריות ורישוי. מה אתה רוצה להתקין על הפראדו - צמיגי 33'''' ו-35''''? אם זה בשביל להתחרות ביוקוהמה צ''לנג'', אז קדימה, לך לעידו, תגביה את הרכב ב-10'''' ותכניס צמיגי 44''''. יש חברה איסלנדית בשם arctic trucks שמגביהה טויטות לגבהים מדהימים, והם מוכרים פראדו עם צמיגי 38'''', אבל זה בשביל גבעות האפר הגעשי שלהם. בקיצור, תשאר עם 265X75, רצוי MT. דרור כהנוביץ''

http://www.arctictrucks.com

http://www.arctictrucks.com/ArcticT.nsf/pages/vehicles_LandCrouser90_38.html

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. toy4x4 23 בספטמבר 2001 ב 07:51

לחלק ציונים

Toysport ידידי. שחר שאל שאלה לא פרט נימוקיו. אתה מחלק לו ציונים? אולי הוא רוצה צמיגי ענק פשוט כי ככה בא לו? כי מתאימה לו הפוזה? כן צריך או לא צריך זאת שאלה סובייקטיבית בהחלט, שניתן היה בקלות לסייג אותה על ידי שימוש בביטוי: ''''לדעתילא צריך''''. דעתו של שחר שונה כנראה. מותר. לא?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. גדי מאיר 23 בספטמבר 2001 ב 13:05

משתחווה בהכנעה גמורה, רוני.

צודק, שכחתי לציין שכל ההודעה שכתבתי היא לדעתי כבעל פראדו ולא כמשהו אחר. סליחה מכולכם וגמר חתימה טובה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 23 בספטמבר 2001 ב 20:44

צמיגים מוגדלים לפרדו

חן חן דרור על התייחסותך. אבל, האם מעבר לאיסלנד הרחוקה, למשל בארצינו הקטנה, יצא לך לראות מישהו עם צמיגים מעבר ל 265X75X16 ? הכוונה העקרונית היא להרויח תוספת ''''אמיתית'''' למרווח הגחון. ובנוסף, כאשר מגביהים את הרכב עם החלפת מיתלים (OME הממולץ בחום), הצמיג הנ''''ל גם נראה קטן משהו, ויש מקום בחלל למשהו מוגדל. ה ''''38 של '''' הארקטיק'''' אכן מוגזם אולי, אך ה ''''33 וגם ה ''''35 נראים שיגעון וגם עפ''''י היצרן משפרים את היציבות (לאור תוספת אי אילו ס''''מ לרוחב - ג''נט אופסט...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 23 בספטמבר 2001 ב 20:45

צמיגים מוגדלים לפרדו

חן חן רוני...:)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. גדי מאיר 24 בספטמבר 2001 ב 05:45

לא ראיתי צמיגים גדולים יותר

לא ראיתי פראדו בארץ עם צמיגים גבוהים יותר. אני נוסע עם מערכת מתלים של אולדמן והצמיגים לא נראים קטנים. לדעתי, התוספת למרווח הגחון תהיה שולית לעומת העומס של הצמיגים המוגדלים על מכלולי ההנעה והפסד הכח שנובע מהגדלת יחס ההעברה הסופי. אם הרכב באחריות, ניתן לצפות לבעיות מול מוסכי טויוטה שלא אוהבים שינויי מידות צמיגים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. toy4x4 24 בספטמבר 2001 ב 17:14

לא צריך להגזים!

להתשחוות? אחותי! על מה? בקיצור הכוונה היתה שאני מכיר את שחר ומבין מה הוא מחפש. יכול להיות שארקטיק יפתרו עבורו את הבעיה. שחר, אדם מאד מאד יסודי, רצה לבדוק האם יש כבר מישהו שניסה. לדעתי הוא כבר קיבל החלטה לבצע 33'''' לפחות..... היי, toysport ידידי היקר. מתנצל אם פגעתי....הכל לשם שמיים והרחבת דעת לפורום.....יום כיפור מתקרס וכו''. גמ''''ח לכולם. (-:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. יוני 25 בספטמבר 2001 ב 13:28

שינוי יחסי העברה

ומה עם שינוי יחסי העברה בסרנים??? לא חושבים שצריך עם המעבר ל33''''??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. פהושם 05 בנובמבר 2007 ב 09:54

גדי מאיר כתב/ה:
    "שחר שלום. צמיגי 265X75R16 מספיקים בהחלט לפראדו. הם גבוהים מעט יותר מצמיגי 31'''' ומוכרים ע''''י היבואן לצורך אחריות ורישוי. מה אתה רוצה להתקין על הפראדו - צמיגי 33'''' ו-35''''? אם זה בשביל להתחרות ביוקוהמה צ''לנג'', אז קדימה, לך לעידו, תגביה את הרכב ב-10'''' ותכניס צמיגי 44''''. יש חברה איסלנדית בשם arctic trucks שמגביהה טויטות לגבהים מדהימים, והם מוכרים פראדו עם צמיגי 38'''', אבל זה בשביל גבעות האפר הגעשי שלהם. בקיצור, תשאר עם 265X75, רצוי MT. דרור כהנוביץ''"
    אהלן גדי,
    דיברתי היום עם איציק מטויוטה רייכמן ונאמר לי שהמידה היחידה שהיצרן מאשר לפראדו היא 265/70R16. היות ואני בדיוק רוצה להחליף צמיגים ובייחוד הייתי רוצה לעבור למידה 265/75R16 הייתי שמח אם היית יכול לומר לי מי או היכן אישר לך שימוש בצמיגים אלו, עמ שאוכל לשדרג בראש שקט.

תודה מראש.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול