פורומים

- שטח 4x4

קורס נהיגת שטח

21 בספטמבר 2001 ב 16:57 10 תגובות 477 צפיות judy1
לפני כשעתיים חזרתי מקורס נהיגת שטח שמארגן שגיב מאתר השטח הישראלי. מה אני אגיד לכם....כנהגת עם נסיון לא מועט (בלשון המעטה) בכביש, אני מצהירה בזאת קבל עם ועדה שאני נהגת ט-י-ר-ו-נ-י-ת !!!!!! בשטח. התחלנו עם הרצאה קצרה (על קפה ועוגה) שבה הסבירו לנו מה זה בכלל 4X4 ואיך פועלות המערכות באופן עקרוני, עברנו למנוע ולתיבת ההילוכים, קצת על בולמים ובלימה, אפילו איך לשבת בכסא ולאחוז בהגה הסבירו לנו, ותאמינו...יש הגיון בכל מילה ומילה ! הקורס נערך בהר חורשן - וכמו שאתם יודעים, יש בו הכל מכל, ואכן עברנו בצורה בסיסית אך משכנעת ביותר את כל מה שצריך בשביל ללמוד לנהוג נכון. מכשולים, מדרגות, עליות , ירידות, תעלות, שיפועי צד (אמאללללללללה), מעלה ומורד ומה לא....כשבכל שלב ושלב קיבלנו הסבר איך לעשות אותו וכמובן גם למה לעשות את זה כך. לסיום, עשינו טיול קצר שכלל בתוכו את כל מה שלמדנו בשלבים, וגם אם זה לא מעלה זיק שעלינו אותו היום, האדרנלין בדם עדיין עובד בפול טיים ג''וב (: לעניות דעתי (שהיא באמת עניה..) כל אחד ואחד מאיתנו חייב לעבור קורס נהיגת שטח, וככל שמוקדם כן ייטב. את המיומנות אכן רוכשים תוך כדי נסיון, אבל עדיף שהנסיון יבנה על תשתית נכונה ולא שגויה כי אחר כך באמת קשה לתקן.... תודה לך שגיב, ותודה לצוות הנפלא שלך.
הוספת תגובה
  • 1. טדי אוטו שטח 17 באוקטובר 2001 ב 20:52

מציצים

בפירסומת של הבננות גם השתתפת כי נראה שאכלת הרבה בננות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. judy1 17 באוקטובר 2001 ב 21:44

קצת דרך ארץ

לא היה מזיק לך... מה גם שאתה לא מכיר את הנפשות הפועלות. ידידי הפלצן, צא ולמד תכתובת פורום מהי, ואחר כך חזור הנה... או לא...אחת היא לי. ג'ודי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. טדי אוטו שטח 18 באוקטובר 2001 ב 08:07

התנצלות

קבלי נא את התנצלותי הכנה בתקווה שהקלתי משהו מהטימטום שלקה בו אחד מהעובדים כאן אשר חמד לו לצאן על חשבון שנינו כאשר השתמש במחשב שלי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. חדשה בשטח 18 באוקטובר 2001 ב 08:18

מומלץ בהחלט

אני רוצה להצטרף להמלצה - השתתפתי בקורס, גם למדתי וגם נהנתי. זה אומנם עולה (לא מעט) אבל מלמדים שם דברים שמונעים טעויות בשטח וחוסכים כסף במוסך ... ואסיים בקריאה לחברי אתר השטח - מה עם קורס המשך?!?!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. judy1 18 באוקטובר 2001 ב 12:12

התקבלה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. judy1 18 באוקטובר 2001 ב 12:12

התקבלה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. judy1 18 באוקטובר 2001 ב 12:19

מצטערת

ההודעה (X2 משום מה) נכנסה למקום הלא נכון. ולך - חדשה בשטח, מדברייך אני מבינה שעדיין לא רכשת את הג'יפ הראשון שלך, אם ככה על איזה רכב עברת את קורס השטח שלך? אם זה היה על רכב לא שלך...הפסדת מומנט מאד רציני, כי אחד המרכיבים בנהיגת שטח הוא להכיר את רכבך ולהרגיש אותו. בכל אופן , אני מקווה עבורך שהוצאת את המיטב למרות הכל . ג'ודי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. עמיקם 18 באוקטובר 2001 ב 22:09

קורס

קראתי,וחזרתי וקראתי ולא הבנתי למה את חושבת שאין לה אוטו. [[21]]

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. judy1 18 באוקטובר 2001 ב 22:43

כי.....

בהודעה אחרת שלה, היא מבקשת ייעוץ והכוונה בקניית ג'יפ בפעם הראשונה.[[5]]

זה מספיק ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. חדשה בשטח 19 באוקטובר 2001 ב 12:23

פתרון התעלומה

ג'ודי - בעתידות של בזוקה כתוב אצלך שצפוי לך עתיד מזהיר במשטרה...:) ולעניינינו - את ההדכרה עברתי על ויטארה של ידיד. מכיוון שאני מתכוונת לרכוש ויטאה אני מקווה שזה בכל זאת יהיה יעיל. (אבל אני חושבת שזה לא כל כך משמעותי בכל מקרה). להתראות בשמחות

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול