פורומים

- שטח 4x4

מגנום או פאג''רו

22 בספטמבר 2001 ב 00:23 3 תגובות 594 צפיות shaitz
אני מתלבט בין מגנום דיזל אוטומט לבין פאגרו 1997 דיזל אוטומט. למי יש עבירות טובה יותר בשטח? האם המגנום אוטומט מוצלח? שמעתי על מקרה שבו תיבת הילוכים אוטומטית נשרפת אחרי 100000 כמו כן האם מגנום עם 135000 מודל 2000 זה עסקה משתלמת או שאני נכנס לבעיות וביקורים במוסכים?
הוספת תגובה
  • 1. חגי 22 בספטמבר 2001 ב 17:08

כניסות למוסכים ?

זה רכב יפני לא ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. shaitz 22 בספטמבר 2001 ב 17:13

דיסקברי

מה דעתך על הדיסקברי?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אדי 22 בספטמבר 2001 ב 18:05

מגנום או פג''ארו

אם מסתכלים על הנתונים הטכניים , נראה שהפג''ארו עביר יותר , אבל , אם תחפש בפורום של המרכז הישראלי לסיור תראה שבעבר אמרו שהמגנום עביר יותר . אני חושב ששניהם מוצלחים . בהנחה שיכולת השטח שלהם דומה , הפג''ארו עדיף בכביש אך באותו מחיר תוכל לקנות מגנום חדש יותר - שיקול שלך . אם אתה מעוניין במגנום 2000 , למה לקנות רכב עם 135K ק''''מ? אין כאלה עם פחות , כך עדיין תהיה לרכב אחריות . תיבת הילוכים אוטומטית הלכה במגנום גם אחרי 3000 ק''''מ אצל מישהו שאני מכיר ... דיסקברי ... מבחינת נוחות עדיף על המגנום וברמה של הפג''ארו . בשטח , עדיף על שניהם - לדעתי , למרות שאין לו נעילת דיפרנציאל אחורית , אך בהפרש המחיר ביניהם היתן להתקין ARB, לא? אבל בכל רע יש טוב - אם לא מטפלים בדיסקברי טוב אז אתה תקלל את היום שחשבת לקנות כזה , אבל יש כמה מוסכים שדווקא די מרוצים מהם . בכל מקרה , בהצלחה .

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול