למה זה משנה !
מזה משנה לך מה אנשים חושבים ? אתה מרוצה מהרכב ? הוא מתאים לצרכיך ? אם כן אז מה איכפת לך מה אומרים אנשים . צא וטייל עם המשפחה\חברים והעיקר סע בזהירות . דרך אגב ניסן טראנו אחלה רכב שטח עירוני .
ניסן טראנו
ניסן טראנו
אלי דרך אגב גם אני חדשה בפורום גם אני נוהגת ניסן טראנו ארוך גיר ידני מודל 96 אחלה רכב לשטח. ושלא יבלבלו לך המוח ושיצחקו כמה שרוצים רק לידיעה ברה''''ש הרכב עלה את מעלה עשוש וירד את מעלה ורדית נא לא לזלזל
תשמעו חברה!!!
גם לי יש ניסן טראנו מודל 95 גיר רגיל בנזין ארוך אחלה אוטו מאוד חזק ושלא יבלבלו לכם את השכל ד''''א מעוניינים להקים מועדון טראנו לכולם יש קאיה מיציבושי טיוטה ורק לנו אין תשלחו לי תגובות ואני אצור קשר דרך היבואן ונראה מה אפשר לארגן.
מועדון ניסן טראנו
אחלה רעיון קדימה
נוסע בטראנו דיזל ארוך אוט'' שלוש שנים , סבלתי בהתחלה מליקוי שתוקן רק לאחרונה , כללית מרוצה איגוד משתמשים מבורך !
מה היה הליקוי ?
עוד מעריץ טרנו...
היי.. אני נוהג שנה וחצי כבר על טרנו דיזל קצרה 96, ומרוצה מאוד. נסעתי בטיולים גם בצפון וגם בדרום, ולא היו לי בעיות אף פעם. אגב, גם אני בעד המועדון. תודיעו מה קורה עם זה.
תשמעו ... אני מופתע
שאלתי שאלה פשוטה ועליתי על נושא כאוב ?? !! ??? יאללה בואו נקים מועדון ניסן אנדרדוגס !! :)
יאללה כל הטראנואיסטים
תשלחו לי במייל פרטים וטלפונים אני מעוניין לאסוף כ 20 30 אנשים ואז לפנות למחלקת השיווק של ניסאן ולראות איך מתקדמים בשיתוף איתם המייל שלי הוא [email protected] אפשר גם בפלאפון 054923705 עזרה תתקבל בברכה!!!
טארנו חדשה-אוטומט
לפורום הטרנואים אחלה רעיון קניתי טארנו חדשה ומקסימה ובעוד שבועיים אקבל אותה זה מאוד מעודד לשמוע שלא טעיתי בבחירתי אצטרף בשמחה לחוג החדש אגב גם אני חדש בשטח ומתכוון לעבור את כל ההכשרות הדרושות לנהיגת שטח באוטומטי סעו בזהירות ותהנו מהחיים כל עוד אפשר
תשמע יש טיול טראנויים ב 3.11.2001 הטיול ברמת עבירות בינונית לפי דעתי יכול להתאים לכל אחד הטיול באזור ערד ים המלח עלות הטיול היא 170 ש''ח יש מדריך שמדריך את הטיול אם אתה מעוניין צור קשר באי מייל או בטלפון 054923705 נשמח לראותך גיא
ניסן טראנו
כמו שכבר אמרו, טראנו אחלה גיפ עירוני בעל יכולת שטח מרשימה רק חבל שהצלחתי לפרק לו את הצורה אחרי חצי שנה ו30000 ק''מ. מנוע בנזין חלש מאוד, אלטרנטור רגיש ביותר למים ובוץ (החלפה אחרי כל טיול בוץ, במסגרת אחריות) ופגוש פלסטיק ענק ומעצבן שמתפרק עם כל ירידת מדרגה. בקיצור אחלה רכב השאלה היא מה בדיוק אתה מתכנן לעשות איתו. יוני110