פורומים

- שטח 4x4

מעלה יאיר

15 באוקטובר 2001 ב 15:29 15 תגובות 838 צפיות אחי
מה תנאי העבירות ? מתי עברת שם ?
הוספת תגובה
  • 1. eysham2 15 באוקטובר 2001 ב 14:57

פיגו 405

עליתי שם לפני כמה שנים עם פגו 405... מיותר לציין שהיא היתה רכב חברה. הגעתי כמעט למעלה עד למדרגות. אותם לא יכולתי לעלות אבל אפילו עגלת-סופר עולה אותם אם היא 4*4... זה כמובן אם אתה לא מפחד על החמישה שקלים כדי לקחת אותה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ניסנית 15 באוקטובר 2001 ב 21:30

מעלה יאיר

לא יודעת איך נראה מעלה יאיר לפני מספר שנים נכון לפני 6 חד' עשיתי אותו בירידה עבירות בינוני-קשה דרך אגב בסוף הירידה יש שלוט שהמעלה מותר לנהיגה רק בירידה!!! למי שהרכב לא משחק שיבושם ויעשה את המעלה בעליה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. נץ 15 באוקטובר 2001 ב 22:40

מעלה יאיר

הכל תלוי עם מה אתה נוסע ומה יכולת הנהיגה שלך. אם אתה עם סיקס או סופה או דיפנדר אתה עולה בקלות גם את המדרגות בקצה ''סופר ג'יפים'' (ג'יפים המיועדים לנסיעה לסופר) מיתקשים אבל יכולים, רכבים ללא תיבת העברה והילוך נמוך לא עוברים אלה אם הם קשורים מאחורי סיקס או סופה. ולרדת גם רנו 4 יכול[[1]]

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. eial 16 באוקטובר 2001 ב 06:54

אני שוב נתקל בתופעה המעליבה שבכל פעם שרוצים לתת דוגמא לעבירות עלובה אז משתמשים ברנו 4. למי שלא מכיר את הרכב הנ''ל אז מדובר ברכב שטח מעולה (לא ג'יפ אבל...), הרכב הזה מסוגל להרבה יותר ממה שהוא נראה אז בבקשה אם אתם לא מכירים אותו ולא יודעים על סגולות השטח שלו - שמרו את ההערות המזלזלות לעצמכם !!! בתודה אייל - מגן הרנו 4.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. איש עמאוטו 16 באוקטובר 2001 ב 06:59

עד לאן תגיע השחצנות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. איש עמאוטו 16 באוקטובר 2001 ב 07:03

החוצפה הבלופים והשחצנות

מעניין כאשר מישהוא שואל שאלת עבירות ישר קופץ איזה מאצו ישראלי עם זיין קטן וצועק זה קל זה זבל זה רנו 4 (סליחה בכבוד הרנו 4) א. עבירות זה דבר יחסי יחסי לנסיון הנהג יחסי לסוג הרכב יחסי לשיפורים ויחסי לזמן ומי עבר לפניך דבר אחד בטוח זה שנסע עם הרנו 4 או עם הפגו 405 במעלה יאיר גם עלה אז זיק על 3 גלגלים בכלל בלי הנעה קדמיצת ובטוח עלה את מחמל בכלל בלילה ברוורס איזה ''חארטות'' יש לאנשים ואיזה עוז רוח איש עמאוטו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. ely 16 באוקטובר 2001 ב 08:14

סליחה אבל רציני, מה זה רנו 4 ? בחיים לא שמעתי עליו.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. חגי 16 באוקטובר 2001 ב 14:09

רנו 4

רנו 4 זה רכב המשך לרנו 3 (דופין) . ויש גם רנו 5

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. vitara92 16 באוקטובר 2001 ב 15:48

רנו 4

850 סמק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. eial 16 באוקטובר 2001 ב 17:30

כבודו במקומו מונח

קודם כל אני לא עליתי אף מעלה עם הרנו !!! דבר שני הוא שציינתי שלדעתי הרכב הנ''ל הוא רכב שטח מעולה. לצערי הרב אני עדיין לא מגדיר את עצמי כמטפס הזיק (הייתי שם רק פעם אחת וויתרתי כיב הייתי עם רכב אחד בלבד) וגם לא ציינתי בשום נימה של שחצנות את יכולת הנהיגה שלי. נכון שקופצים כאן רבים לכל מעלה או אתגר ומוסיפים שטויות אבל אני חושה (ומקווה) שאני לא בינהם. ולדבר הבאמת חשוב : רנו 4 !! רכב צרפתי שנבנה עבור החקלאים בדרום צרפת. הגרסה המקורית היתה בעלת מנוע 850 סמ''ק ואחריה גם יצאה גרסה של 1127 סמ''ק וגם גרסת טנדר (האבא של הרנו אקספרס). הרכב הנ''ל שירת את צה''ל שנים רבות. אין ספק שהוא לא ג'יפ אבל הוא רכב שטח נהדר (מצוין בחול גרוע בעליות קשות) אגב ניתן להגביה את האוטו. אהה ועוד דבר קטן לגבי מה שנכתב בנוגע לכל מני דברים קטנים...אני מקווה שאדון אישמוטו לא מתכנן עליו כי אז יהיה לך עסק עם חברתי והיא פולניה מסוכנת שלא אוהבת לחלוק !!! בכבוד רב אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 16 באוקטובר 2001 ב 22:06

מעלה יאיר

תכלס, עם הטריוס נעבור את המעלה? ולא זקוק לתשובות של אלה שנוסעים ברוורס את נחל חורשה ועוד במזדה הלבנה של החברה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. איש עמאוטו 17 באוקטובר 2001 ב 07:35

תתרלקסו

מה קרה עברתם את יאיר עם 405 אחלה כייף לכם אתם תותחים אני סתם חנון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. shay1 17 באוקטובר 2001 ב 18:59

עליתי אותו בשבוע שעבר

עליתי את מעלה יאיר בשבוע שעבר עים ויטרה ללא נעילות יש לציין שהמעלה לא במצב הכי טוב למרות זאת עליתי אותו ללא שום בעייה למעט המדרגה האחרונה שם הצלחתי לעלות רק בניסיון השלישי ובעזרת עבודת מע''צ קטנה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. אחי 21 באוקטובר 2001 ב 06:02

מעלה יאיר עבירות ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. אחי 21 באוקטובר 2001 ב 06:06

מעלה יאיר ,עבירות ?

ביום שבת האחרון עלינו במעלה יאיר. פרט למדרגה האחרונה שרכב ללא נעילה אחורית התקשה לעבור המעלה עביר .(מומלץ לרכבים בעלי נעילה אחורית) תודה לכל נותני האינפורמציה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול