פורומים

- שטח 4x4

מכירה לפי מחירון

21 באוקטובר 2001 ב 16:12 40 תגובות 5321 צפיות ely
היי יש ג'יפים שנמכרים במחירון / מעל / מתחת / בקרשים. למשל לי יש טרנו שאני יודע שאם הוא נמכר במצב טוב, ישלמו עליו מעל המחירון. איך השוק של הדיסקברי ? מיצובישי ? והטויוטה ? ככה סתם מנסיון של האנשים פה שמכרו וקנו.
הוספת תגובה
  • 1. assafr 21 באוקטובר 2001 ב 16:54

היי

היי אני יכול להגיד לך לגבי המיצובישי פגרו שהוא נמכר מעל למחירון בדר''כ (בעיקר דיגמי הדיזל) . בהצלחה אסף

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ely 22 באוקטובר 2001 ב 08:21

מה עם הלנדרוברים ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. ely 23 באוקטובר 2001 ב 08:41

למה אף אחד ל א ע ו נ ה ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. יוני 23 באוקטובר 2001 ב 08:57

הלנדרוברים

גם הלנדרוברים נמכרים במחירון או מעל, בעיקר בדיפנדרים, אבל שוב פעם הכל מתיחס למצב הרכב הספציפי ומידת הלחץ של המוכר למכור. כבר היו מקרים שנמכרו דיסקברי בנזין ב15 מתחת למחירון, ומצד שני גם נמכרו במעל מחירון. יוני 110

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. ely 23 באוקטובר 2001 ב 11:35

לגרור תחנת דלק

נראה לי טירוף דיסקברי בנזין 4000 סמ''ק. נסיעה לירושלים יכולה לעלות 250 שקל. אני רציתי לקנות כזה ובסוף בחרתי ניסן בנזין.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. יוני 23 באוקטובר 2001 ב 15:50

טראנו בנזין

אפשר לחשוב שהטראנו בנזין שותה הרבה פחות.... היה לי טראנו בנזין 96 המנוע עובד קשה בעיקר בעליות (מנוע קטנטן אוטו כבד) 1 ל6/7 הוא היה עושה. מצד שני הדיסקו שהיה לי גם, עם דלקן צבאי אז זה לא כזה נורה... הוא היה עןשה 1ל 5/6 אז איפה החיסכון?? ק''מ הפרש בין השניים, ואיפה ההנאה??? הנוחות??? זה לא שווה כסף? יוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. T.C 23 באוקטובר 2001 ב 17:18

טרנו-מעל מחירון ??

קראתי שש פעמים....ועדיין נשמע לי מוזר טרנו בנזין, מעל מחירון ?? מסופקני !!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. @גי 23 באוקטובר 2001 ב 19:56

תתפלא

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. @גי 23 באוקטובר 2001 ב 20:05

תתפלא!!!

אבל טראנו בנזין ביחוד 94 95 נמכרים מעל ה מ ח י ר ו ן !!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. T.C 23 באוקטובר 2001 ב 21:00

למה לצעוק ??

למה הצעקות ? כולה אמרתי שאני מטיל ספק... ההארה תתקבל גם בלי כל כך הרבה סמני קריאה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. ely 24 באוקטובר 2001 ב 08:04

כמה לחסוך ??

גם אני קראתי משהו ולא הבנתי. ההבדל בבנזין בין טראנו לדיסקברי הוא 1 -2 ק''מ לליטר ??????? הטראנו הוא 2400 סמ''ק והדיסקברי הוא 3900 סמ''ק. הטראנו שותה 8 ק''מ לליטר והדיסקברי לוגם בהנאה רבה 3-4 ! יענו פי 2 כמעט. בקשר לנוחות ממש אין לי מושג כי לא נסעתי אף פעם בדיסקברי, אבל ממה ששמעתי אין הבדל משמעותי. דבר שני המוסכים ! שהדיסקברי ממש מרגיש אליהם קרבה משפחתית וחייב לבקר כל חודש ולהביא מתנות, מול הטראנו שהוא יפני וממש מרגיש דחייה מהמוסכים. (לפחות מהמוסך שלי)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. יוני 24 באוקטובר 2001 ב 09:55

דיסקו

דיסקברי אוכל 1 ל3/4???? מי סיפר לך את סיפרי האגדות האלה??? בנהיגה רגילה ומתונה הוא יעשה גם 1ל8 לעומת הטראנו עם המנוע הקטן שעובד במאמץ כמעט כל הזמן. איך תסביר את זה שמכוניות 1800 בדר''כ שותות פחות מה1300?? מנוע גדול עובד יותר רגוע ומתאמץ פחות!!! לענין הנוחות הטראנו לא נוח בכלל בהשוואה לדיסקו, זה דבר ששוה כסף! דיסקברי מטופל נכון ובמקומות הנכונים לא יכנס למוסכים למעט טיפולים שוטפים. יוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. אריאל 24 באוקטובר 2001 ב 10:09

תסבירו לי משהו...

כל אחד מגיע וכותב הרכב שלי נמכר מעל המחירון , באמת נראה לכם שטויות כאלה ישנו את השוק לרכב שלכם? טרנו נמכר מתחת למחירון והדיסקברי בכלל נמכר 10-15K מתחת למחירון. (כמובן יש רכבים משופצים שנמכרים מעל..) כמו כן הדיסקברי נוח יותר ובעבירות אין מה לדבר (2 סרנים חיים במקנים לו מהלך מתלה מכובד ומהולל) כמו כן לדיסקברי יש שיפורים מפה ועד הודעה חדשה, ומה עם טראנו... בקיצור אם הקונה מבין משהו בשוק הוא ייקח דיסקברי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. ely 24 באוקטובר 2001 ב 12:01

זה הזמן

נו טוף, זה הזמן לפי דעתי שמועדון הטראנו שקם רק לפני חודש ייצא להגנה מסיבית על שמו הטוב של הטרנו מול שמו המפוקפק של הדסקברי או הדיסקו (שלקח לי זמן להבין שזה איזה שם חיבה, או ככה אני מקווה לפחות). יאאאלה לקרב (אני הולך להביא פופקורן)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. קובי 24 באוקטובר 2001 ב 14:58

אולי במקום לצאת לקרבות, לך ותעשה סיבוב על דיסקברי? תכלס, דיסקברי זה רכב מקלאס אחר בכל מה שקשור לעבירות ולנוחות בהשוואה לטראנו. ולא, לי אין דיסקברי אבל יש לי קצת נסיון עם כזה. זכותך לצאת לקרב על מה שאתה רוצה ולטעון מה שבא לך, אבל אתה צריך לדעת את העובדות קודם. לא???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. אורח/ת 24 באוקטובר 2001 ב 16:04

יוני תודה רבה על התמונות...:-)) אריאל תגיד אתה בסדר... נראה לך שאדם שיש לו דיסקברי טובה ימכור לך ב15K מתחת למחירון.הוא ימכור לך מחירון והדיסקו לא צריכה להיות משופרת...!!!! נכון היו ויש מקרים של דיסקברים בנזין שנמכרו מתחת למחירון אבל דיזל..??? בדיוק כמו כל דבר אם הוא טוב הוא ימכר לפי מה שמגיע.. לגבי המוסכים...אני יכול לדבר רק מניסיון הרוב שטויות..:-) כשאני מתכוון הרוב..יש לפעמים בעיות חשמל אבל זה ממש דברים קטנים לעומת התמורה שהדיסקו נותן..מבחינת מנוע וגיר אין ולא שמעתי על בעיות מיוחדות. אם מטפלים נכון באוטו הוא ייתן לכם תמורה מלאה כמו כל דבר בחיים...:-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 17. אריאל 24 באוקטובר 2001 ב 16:44

תראה...

גיל תראה, הדיסקברי הוא רכב מעולה כל עוד מטפלים בו באהבה ובקפדנות ומסיבות אלו בדיוק יצא לו שם של רכב לא אמין (מה לעשות שהישראלי הממוצע לא יודע איך בודקים שמן ובשבילו רכב צריך לעשות הכל מבלי להשקיע בו). אני חושב ששנינו מסכימים שדיסקברי בנזין נמכר הרבה מתחת למחירון, אך בזמן האחרון אני רואה דוגמאות לכך גם בדגמי הדיזל (עקב אותו שם רע שיצא לרכב) לדוגמה בג'יפ טריפ יש בחור בשם עודד (נוני) הוא קנה דיסקברי מדהים שנת 94 דיזל ב10 אלף מתחת למחירון והרכב בונבון. אף שאינו משופר הוא הגיע ללא בעיות והבן אדם כחודש איתו וכבר משבח אותו לכל כיוון. לישי: אני מאוד מעריך את הקריאה שלך לצאת לקרב אך במקרה הזה למועדון טראנו אין מספיק תחמושת. תאמין לי שאני לא ממעריצי הלנד רובר אך כאשר מגיע להם, מגיע להם! אריאל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 18. טרקשן 24 באוקטובר 2001 ב 20:24

דיסקברי

קצת יותר בנזין, קצת יותר טיפולים אבל הרבה הרבה יותר יכולת וכיף דיסקברי v8

הוספת תגובה צטט והגב
  • 19. רפי-פג'רו 25 באוקטובר 2001 ב 09:55

פג'רו

כמו שאני מבין,יש הסכמה תמיד,שפג'רו הוא הרכב האידיאלי מכל האופציות מול דיסקו ובודאי מול טראנו. פג'רו דיזל נמכר הרבה מעל המחירון בכל המקרים שנתקלתי במיוחד דגם 97 דיזל קצר סגור,שמאוד נדיר למצוא

הוספת תגובה צטט והגב
  • 20. ely 25 באוקטובר 2001 ב 11:11

מה עם העובדות ??

הכל נכון. אבל מה עם קצת עובדות ? אני לפני שקניתי לפני כחודש טרנו עשיתי סקר שוק קטן. לא התעצלתי ודיברתי עם מכונאי ממסוך בנצי, שאמר לי שהדיסקברי בנזין אוכל דלק 1 ל 4, וזה במקרה הטוב. יש לי מכר שיש לו דסקברי דיזל 97 שכל שבת עסוק בצחצוח ובפוליש לג'יפ, והוא יד ראשונה. הוא כל חודש נכנס למוסך. פעם אחרונה הוא שילם משהו כמו 8 אלף על איזה גו'ק או משהו שקשור לבקרת הדיזל ככה שהאוטו זלל יותר מדי דיזל. הוא צחק איתי ''מה היה קורה אם זה היה בנזין'' בקשר לנוחות, אין לי מושג. באמת יש כזה הבדל בנסיעה עירונית בין הטראנו לבין הדיסקברי ?? ממה שראיתי בפועל כשחיפשתי ג'יפ, הטרנואים נמכרו מעל למכירון ועד 10:00 בבוקר של יום של הפרסום ! והדסקברי לא. למרות כל זה, אני באופן אישי מת על הצורה של הדסקברי, ואינשללה אם יהיה לי כסף עוד שנה אני אנסה לקנות אחד בנזין שהוא מהשנים האחרונות, בוודאי כשאני יודע שאפשר להשיג אותו בפחות מהמחירון. אבל תכל'ס, הדיסקברי בנזין יקר בהרבה בהחזקה השוטפת, בביטוחי ובוודאי במוסכים, ולכן הביקוש שלו יותר נמוך. אם כל זה שווה עדיין לקנות ? זה כבר שיקול אישי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 21. יוני 25 באוקטובר 2001 ב 19:06

שטיות במיץ!!!

לכו תקנו סובארו 1600DL ותעזבו אותכם מגיפים!!! מי שמעמיד ומשווה דיסקו עם טראנו חיי בעולם משלו. אין בארץ מוסכים שיודעים לטפל בלנדרובר!! המרכזי בפ''ת לא מבינים כלום ואצל בנצי מבינים עוד פחות. אריאל, אם זה כל כך פשוט תמצא לי דיסקו 97' ES דיזל עם EDC ב15 מתחת למחירון- אני קונה יוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 22. אריאל 25 באוקטובר 2001 ב 21:08

יוני

יוני תקרא את ההודעה שלי שוב!!! כתבתי שהבנזין נמכר מתחת למחירון, ובזמן האחרון גם הדיזל. אך לא כתבתי שהדיזל נמכר 15K מתחת (הבאתי דוגמה של אדם שקנה דיסקו 94 דיזל ב10K מתחת למחירון). ויש עוד כמה דוגמאות שדיסקו דיזל נמכר מתחת למחירון. אריאל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 23. ely 26 באוקטובר 2001 ב 22:51

שאלה ליוני

אז לא הבנתי את התשובה שלך יוני. אתה לא ענית למה שהעלתי אלא אפילו בצורה עקיפה הצדקת אותי. אז זה נכון שלדסקברי יש בעיה של אמינות וזה בגלל שאין מוסכים בארץ שיודעים לטפל בהם .. אבל מה זה משנה מה הסיבה ? מה שמשנה זה השורה התחתונה, לא ? א מ י נ ו ת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 24. שרביט יוסי 27 באוקטובר 2001 ב 20:24

שקרנים

חברים, אחלה אוטו לקנות רק טראנו .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 25. טל-טל 27 באוקטובר 2001 ב 20:32

לאנד רובר

חברה אתם יותר מידי מזלזלים ברכב יש לי לנדי es 97 סולר ואני מרוצה ומאוד נח לי ושום רכב לא מגיע בנוחות אפילו שזה סולר יש לי תוספת edc ואני מרגיש בבנזין אז לא לזלזל תודה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 26. יוני 27 באוקטובר 2001 ב 23:30

בעית אמינות

עזבו אותכם, לכן תקנו טראנו, יש ללנדרובר בעיות אמינות חמורות כל יומים האוטו במוסך לא שווה לקנות גם ב40 מתחת למחירון רק טראנו, יחי המלך החדש,(הטראנו) יוני110

הוספת תגובה צטט והגב
  • 27. tooty 28 באוקטובר 2001 ב 09:35

יוני אל תתעצבן

לדעתי כל מי שנוסע בטרנו ורואה דיסקו עומדת לידו ברמזור חושב - למה לא קניתי דיסקאברי. בעיות אמינות ??? מה זה בכלל??? לידיעת כל הנוכחים : אוטו שנוסע צריך לטפל בו. ובאנלוגיה - אוטו שלא נוסע לא צריך לטפל בו... וככה זה בכל המכוניות ... ולמי שנוסע בשטח הרבה יהיו הרבה תקלות . ככה זה ואין מה לעשות (ולהסברים נא לפנות למומחים של תעשיית הרכב) בקשר למחירון - אני מצטרף להודעה של יוני ומי שיימצא דיסקו שנת 95-6 ב-15K מתחת למחירון - אני קונה (ומוכר את הדיפנדר). חוץ מזה שלפי החישובים שלכם הדיסקו יהיה זול מהטרנו בכ-20K ש''חים לפחות .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 28. איש עמאוטו 29 באוקטובר 2001 ב 07:17

נמאס מכל החארטטנים שפה!!!!!!!!

דיי נמאס לי מכל החארטטנים שפה !!! הנה זה בא!! טרנו יותר טוב מדיסקו!!! טרנו הרבה יותר טוב מדיסקו!!! טרנו הרבה הרבה הרבה יותר טוב מדיסקו!!!! הנה אתם מרוצים????!! יותר טוב לכם??? הלוא רק אהבל שלא מבין דבר וחצי דבר יגיד כי טרנו יותר טוב מדיסקו בשטח הרי טרנו הינו כלי חיה אמיתי ולדיסקו יש סרן חי אז מה???? זה לא נחשב!! מהלכי מתלה אז מה ?? דיי בולשיט אתם לא מבינים דבר ומה זה שייך למחיר המכירה או הקנייה?? דיי נמאס לי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 29. ely 29 באוקטובר 2001 ב 08:23

גם אני כל פעם שאני רואה דיסקו-טק אני חושב לעצמי : למה לא קניתי דיסקו-טק. אבל לי זה לא קורה רק ברמזור, אלא בעיקר בעיקר כשאני עובר ליד המוסך של בנצי בדרום ת''א . . .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 30. shmantap 29 באוקטובר 2001 ב 10:32

לנדרובר מציל חיים!!!

הכל נכון - הלנדרובר לא אמין, רואה הרבה מוסך, וגם הדיסקברי דיזל 95 שלנו היה כזה, אבל כשאחי התהפך איתו לפני שבועיים קדימה (!!!) במהירות 90 קמ''ש הגג בקושי נשרט, שלא לדבר על שאר השלדה שבכלל לא שמה לב שהרכב התהפך... אמנם הרכב הלך טוטאל, אבל זה כי המנוע התפרק והציר הקדמי נשבר לפני ההתהפכות (זה מה שגרם לאף להכנס לאדמה ולאוטו להתהפך קדימה) אבל אין ספק שאחי לא היה עמנו היום אילו נהג באוטו אחר (ואילו לא חגר חגורת בטיחות!!!)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 31. ely 29 באוקטובר 2001 ב 11:40

חייבים למצוא שם חיבה לטרנו

כל בעלי הלנדרובר דיסקברי מצאו להם שם חיבה : לנדי, דיסקו ומי יודע מה עוד ... רק לטרנואים אין שם. אולי למישהו יש רעיון לשם חיבה ? אני סתם קורא לו ג'יפ בשביל לעשות רושם :) אבל חייבים למצוא שם חיבה ! ישי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 32. ely 29 באוקטובר 2001 ב 11:40

חייבים למצוא שם חיבה לטרנו

כל בעלי הלנדרובר דיסקברי מצאו להם שם חיבה : לנדי, דיסקו ומי יודע מה עוד ... רק לטרנואים אין שם. אולי למישהו יש רעיון לשם חיבה ? אני סתם קורא לו ג'יפ בשביל לעשות רושם :) אבל חייבים למצוא שם חיבה ! ישי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 33. ניר ש 29 באוקטובר 2001 ב 19:04

מחיר מכירון

אין לי מושג לגבי דיסקברי, אבל על הטראנו שלי (בנזין 96) אני מוצע מידי שבוע פתק מאנשים שמעוניינים לקנות. חוץ מזה לכך לי (לפני שנתיים) כמעט חצי שנה למצוא אותו וגם זה לא דרך העיתון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 34. עמיקם 29 באוקטובר 2001 ב 20:32

שם חיבה

אם חיפשת שם למה לא לקרוא לטראנו ''טוני''נשמע קרוב לא?משהו אטלקי קצת מפיונרי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 35. ely 30 באוקטובר 2001 ב 06:54

אבל הוא ספרדי לא מאפיונר !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 36. רפי-פג'רו 30 באוקטובר 2001 ב 08:44

שם חיבה לטראנו

-פאג'רו!!!![[2]]

הוספת תגובה צטט והגב
  • 37. ely 30 באוקטובר 2001 ב 11:55

אז אולי ''רפי-פאג'רו'' ?[[1]]

הוספת תגובה צטט והגב
  • 38. נתנאל 30 באוקטובר 2001 ב 16:42

פרופורציות רבותיי פרופורציות

הרי ידוע לכל שהטרנו אוכל בשטח דיפנדרים ללא מלח. ובכביש הוא נותן נוחות וביצועים של לקסוס.... טרנואידים תחזרו לפרופורציות!!! הטרנו אחלה אוטו שמשלב באופן טוב כביש ושטח,אבל זה הכל. לא להסחף בבקשה (-:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 39. ely 31 באוקטובר 2001 ב 07:46

נו מה עם שם החיבה ?

אין לאף אחד רעיון לשם חיבה לטרנו ?? בסוף באמת אני אקרא לו דיסקו-טק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 40. gelmad 22 באוגוסט 2005 ב 22:51

שם חיבה...

טוטו, (בחולם)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול