קצת מידע
גם אני הייתי הולך על הגלופר (אם אתה מתלבט רק בין שניהם ולא מכניס רכבים אחרים) , טראנו 96 הגיע עם מנוע דומה בהספקו לשל הגלופר , אני לא זוכר נתונים טכניים אבל אני חושב שהמנוע של הגלופר עדיף על של טראנו 96 . נוחות , תסע בשניהם ותרגיש מה נוח לך . עבירות , אני מעריך שאין ביניהם הבדל משמעותי . אמינות ... לא יודע . הייתי הולך על הגלופר מכיוון שמדובר ברכב חדש יותר , ולא נחות מהטראנו . אבל אולי כדאי שתבדוק עוד כמה אפשרויות כמו הטרופר , או פג'ארו(אני חושב שהוא יהיה יקר מדי) , ואפילו דיסקברי - אם תמצא רכב מטופל טוב ותמשיך לטפל בו במוסך טוב . אבל קנית דיסקברי היא סיכון מבחינת האמינות . בהצלחה , אדי .
המלצה
ירון שלום. אני הייתי במצב דומה לפני כ- 5 חודשים בהיתלבטות בדיוק כזאת. הגלופר בעל הספק מנוע בערך כמו של הטרנו 96 +-.(105 כ''ס) אני בסופו של דבר השקעתי קצת יותר וקניתי טרנו 97 שזה עולם אחר מהטרנו 96 ובטח מהגלופר. ל 97 יש אינטר קולר ו 125 כ''ס + טורבו. הגלופר אולי בשטח טוב אבל לדעתי בלבד הטרנו טוב יותר. הצורה החיצונית (עיניין של טעם כמובן) בגלופר נורא מיושנת. נקודה נוספת שלא אהבתי בגלופר שהנהג והנוסעים יושבים מאוד קרוב לדלת צמוד ממש לחלון.(צפוף יחסית) בגדול צריך למצוא ג'יפ במצב טוב ומעט ק''מ. ב...ה...צ...ל...ח...ה