בחיים אל תכנס אליו יותר
אני דוגל בעבודה עם מוסכים אבל זה גנב שפושע למקצועו. קנה לך מגרזת וגרז לבד, אם אתה צריך עזרה תרים טלפון. אין שום סיבה לשלם מעבר ל20-30 ש''ח על גירוז. לרדו 444916-054
באיזה מוסך היית?
אין צורך במוסך
קנה מגרזת באייס קופסאת גריז כל זה לא יעלה יותר מ- 100 שח. הכל בתנאי שיש לך פטמות גרוז על הצלבים. שים לב עם יש צורך להחליף צלבים אז דע לך ,צלב מקורי עולה 200 ש''ח בסוזוקי !! צלב חליפי כולל פיטמת גרוז עולה כ 70 ש''ח. יש כתבה חדשה באתר על החלפת צלבים כך שהסיפור לא חייב להיות יקר. לידיעתך. אם תרצה עזרה אתה מוזמן להתקשר 051590052 חגי
עדיין אני צריך מוסך
המוסך הוא ''טופז'' בראשון (א.ת. ישן) עדיין אני צריך מוסכניק טוב. אני לא מכיר אבל שוב לפי מה שאמר המוסכניק אי אפשר לגרז לבד כי הדרישאפט אטום. מישהו מכיר אחרת? אגב באמת שומעים שמשהו חסר שם...
לא להתלהם-המוסכניק צודק.
מאוד יכול להיות שאכן ישנם בגל ההינע המרכזי צלבים ''ללא טיפול'' ואז צריך פשוט להחליף אותם. הורדת גל ההינע פלוס החלפת שני צלבים בהחלט שווה כמה מאות שקלים. עשה את זה לבד ותצא בנזק של הצלב/ים בלבד. 70/140 ש''ח. לא נורא.
חנן - יגעת ומצאת....
אני ממליץ לא ללכת למוסך ואתה להיפך. מי היה מאמין :-) לרדו
תודה, מצאתי מוסך
תודה למי שהפנה אותי למוסכים. בסוף הלכתי למוסך של אודי מזרחי (ליד צומת בילו). האיש גבר אמיתי, זול ועשה תיקון טוב. אבל כמו כל מוסכניק - צריך לשבת לו על הראש שיסיים בזמן כי יש לו מלא עבודה.
אודי
כוכב, אני שמח לראות ששמעת והגעתה לאודי מזרחי, אכן הנ''ל בעל מקצוע מעולה וגם זול, בנוסף אני גם יודע שהוא לא מסוג האנשים שדוחפים תיקונים שלא צריך. לגבי לעמוד על הראש, אכן הוא מלה בעבודה אך אני אישית לא ניתקלתי אצלו שהוא לא מסיים בזמן שהבטיח. אני אישית מטפל אצלו ולדעתי הוא -10-. ביי גיל