המגנום...
אכן מסתובב בכבישי הארץ מגנום אפור עם פרחים\עיגולים צבעוניים, והאדון מקוצר! לי יצא לראות אותו מספר פעמים באזור החנות של ''בייקר'' מהידוע לי עבודה זו היא פרי יצירתו של ארז מסופרפאואר. לדעתי לא תהיה בעיה לקצר טיוטה היילקס אך בשביל זה צריך לבדוק היכן מסתיים מיכל הדלק והיכן מסתיימת השלדה... אך אני לא רואה בעבודה שכזו כל שיפור משמעותי, אכן תהייה לך זווית גישה טובה יותר אך עם זאת תהיה לך בעיה למכור את הרכב כמו כן נפח תא המטען\הארגז שלך קטן משמעותית ובשביל מה? בשביל שיהיה לך היילקס ייחודי?! עזוב אותך משטויות, במחיר של קיצור כזה אתה יכול למגן את הרכב להחליף לו צמיגים ועוד יישאר לך כסף למיכל או שתיים. אריאל.
מקצרים שילדה
ברוב המקרים אם לא בכולם של טנדרים מקוצרים אז מקצרים להם את השילה ומזיזים את הסרן האחורי קדימה, על מנת ליצור בסיס גלגלים קטן יותר. חבל על הזמן והכסף, כמו שאריאל אמר תשקיע את הכסף בשיפורים. הרכב שלך ארוך לך מדי ולא מתאים לך?? אל תקצר תחליף ברכב שכן יתאים לך, מבחינת טסט סביר להניח שתיתקל בבעיה (שינוי מבנה) אבל תמורת סכום סמלי הכל אפשרי. יש כמה סונומות וסיירות שקיצרו אותם. יוני110
זה רכב רק לטיולים.....
אני לא מעוניין למכור אותו בהמשך, זה לא רכב שאני נוסע איתו יום יום. המטרה שלו היא להיות בחנייה בבית ולצאת איתו רק לטיולים. אני לא בעד הגישה לקנות גי'פ חדש ב 280.000 ולפחד לרדת איתו לשטח. אבל באמת תודה רבה על העזרה וההמלצות.
אז תקנה סיקס
אם הרכב משמש רק לטיולים אז תקנה סיקס בגרושים ובשאר הכסף שישאר לך מהמחיר הבסיסי של הטנדר תיבנה ותוסיף שיפורים... בטוח תהנה מהרכב יותר
תקשיב לציפור... [[19]]
אם הרכב הוא לטיולים בלבד אז תקנה סיקס תוסיף לו שתי נעילות אוטומטיות וסע לטייל!
אין בעיה
אם ראית את המיצובישי בופאלו אז אין לי מושג אם זה עובר טסט אבל עצרו אותי כמה שוטרי תנועה ואין שום בעיה ואין לך צורך לעשות את זה בטויוטה