פורומים

- שטח 4x4

שאלה למבינים בתפעול פאז'רו

11 בנובמבר 2001 ב 14:25 9 תגובות 637 צפיות מתי אפשטין
ברשותי מיצובישי פאג'רו שנת 98. אודה למי שיוכל לפרט את המצבים השונים של שילובי ה-4X4 השונים ומתי צריך להשתמש בכל אחד מהם, כולל שילוב הנעילות. תודה, מתי
הוספת תגובה
  • 1. עופר פרוזה 11 בנובמבר 2001 ב 14:38

מתי שלום נהיגת שטח ושימוש בטרנספר לא לומדים בהתכתבות!!! חלק גדול מהעניין הוא נסיון בקריאת מצב השטח. שביל שאתמול נהגת בו לא משולב בכלל ב 4x4 מחר לאחר גשם אתה לא תוכל להתקדם בו כלל. פרסם הודעה כי אתה רוצה להצטרף לטיול שטח קליל ציין שאין לך נסיון שטח ואנשים ישמחו ללמד אותך בזמן אמת. אם אתה מהדרום אשמח להפגש איתך למסלולים קלילים פה באזור. עופר פרוזה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מתי אפשטין 11 בנובמבר 2001 ב 14:50

פאג'רו בשטח

עופר, תודה על תשובתך ועל הצעתך לעזרה בשטח, אבל השאלה היא בכל זאת תאורטית: כבעל נסיון סביר בנהיגת שטח על טויוטה 4Runner אני מבקש להבין את ההבדל בתפעול האוטו אשר שונה ממה שאני מכיר. אני כבר אמצע הזדמנות לתרגול ולעזרה בשטח. שוב תודה, מתי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. עופר פרוזה 11 בנובמבר 2001 ב 16:25

מתי ממה שאני יודע (ואני לא מכיר היטב את הפאג'רו) יש מס' דגמים עם צורות הנעה שונות ז''א אני יודע שיש דגם 4x4 קבוע ויש דגמים עם הנעה 2x4 עם טרנספר. לכן אם תכתוב את צורת ההנעה אצלך יוכלו אנשים על רגל אחת להסביר לך את המשמעויות השונות... לדוגמא: רכב ללא דיפרנציאל מרכזי אל לו לנסוע בכביש יבש במצב 4x4. עופר פרוזה [email protected]

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. עופר פרוזה 11 בנובמבר 2001 ב 16:32

המייל הוא ofer קו תחתון feroza זה נעלם בהודעה קודמת... עופר פרוזה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. dudys 11 בנובמבר 2001 ב 22:10

דגם מדוייק

ישנם כמה סוגים של טרנספר בפאגרו. תן את דגם הרכב המדוייק ואוכל לעזור לך: בנזין או דיזל, נפח, גיר. בכל מקרה אמורה להיות מדבקה על דלת הנהג עם הסבר קצר מתי להשתמש בכל מצב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. מתי אפשטין 12 בנובמבר 2001 ב 05:58

תפעןל פאג'רו

אם זה יוסיף, אז הפאג'רו הוא דיזל אוטומט, שנת 98.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. dudys 12 בנובמבר 2001 ב 10:35

מצבי תיבת העברה פאגרו

2H - שני גלגלים אחוריים בלבד. לנסיעה רגילה בכביש. 4H - מצב 4X4 בשילוב קבוע (דיפרנציאל מרכזי לא נעול) - לנסיעה בכביש חלק או רטוב (גשם) 4HLC - דיפרציאל מרכזי נעול. הכוח מחולק באופן שווה בין הסרן הקדמי לאחורי. לנסיעה בשטח ובחול. לא לנסוע במצב זה על כביש (מסוכן) 4LLC - כמו הקודם רק עם תיבת הילוכים בתחום הנמוך - LOW. שטח קשה, מדרונות ומצבים בהם נדרש כוח מוגבר.

למידע נוסף

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. dudys 12 בנובמבר 2001 ב 10:39

נעילת דיפרנציאל אחורי

יש לשלב רק במצב בו לאחד הגלגלים האחוריים אין אחיזה (מחליק, באוויר וכו') והרכב לא יכול להתקדם. לחכות לעצירת הגלגל ואז לשלב רק לצורך מעבר המכשול. לא לנסוע בכביש עם נעילה משולבת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. מתי אפשטין 12 בנובמבר 2001 ב 12:57

דגם מדויק

מדובר בפאג'רו דיזל, אוטומט, 98 ארוך

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול