פורומים

- שטח 4x4

לבעלי קיה ספורטז!!!!

11 בנובמבר 2001 ב 22:28 10 תגובות 4814 צפיות אורח/ת
נא חוות דעתכם על הרכב איך הוא בחולות או בתנאי עבירות בינוניים עד קשים האם הוא נוח לנסיעה בכביש?(מכיוון שאנו נוסעים רוב היום על הכביש) למעט שבת שנועד לטיולים בשטח. נא עזרתכם תודה
הוספת תגובה
  • 1. IlanHadar 12 בנובמבר 2001 ב 12:55

תבדוק ב www.jeeptrip.com

תבדוק בפורום של jeeptrip.com תמצא שם עשרות הודעות בנושא.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. נתנאל 13 בנובמבר 2001 ב 13:55

ספורטאז

היי יש לי קאיה חדשה כבר 5 חדשים-אני מרוצה מאוד! התנהגות כביש מצויינת. בחולות היא נותנת פייט ומפתיעה רבים. בשטח טכני הרכב מתנהג כפי שמצפים מג'פון עירוני. יש שמועות על קאיות שעלו את מעלה זיק... אני ממליץ לוותר. חשוב מאוד להחליף צמיגים ולמגן את הגחון. נכון להיום החיסרון העיקרי שאני רואה הינו צריכת דלק מוגזמת היא שותה ליטר ל7 ק''מ בעיר. ו10 ק''מ בחוץ!!! אשמח לעזור -053-274190

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. eranraz 15 בנובמבר 2001 ב 19:54

קאיה

גם לי יש קאיה ואני מאוד מרוצה מיכולתו בשטח מלבד בעית הגובה שאני מחפש לה פתרון. לגבי נסיעתה בכביש:לא כל כך נוח בעיקר בגלל שמרגישים כמעט כל דבר ויתכן שיש גם לזה פתרון (הנושא בבדיקה כרגע)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. חגי 16 בנובמבר 2001 ב 06:34

פתרונות

כדי לקבל יותר גובהה ניתן להחליף את הצמיגים לגדולים יותר (גבוהים יותר). לגבי נוחות זה יותר פשוט ,מה שצריך זה להוריד אויר בכניסה לשטח. למיטב ידיעתי בנוסף לצריכת הדלק יש לה חיסרון נוסף שהוא הלוקרים האוטומטיים העדינים יחסית במיוחד לאחר החלפה לצמיגים בעלי קוטר גדול יותר .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. gshriki 17 בנובמבר 2001 ב 11:39

לוקרים אוטימטיים

היי חגי, אתה יכול לפרט קצת יותר על החסרונות בהחלפת צמיגים לגבוהים יותר והלוקרים האוטומטיים (אשמח אם תפרט גם על תפקידיהם של הלוקרים האוטומטיים).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. חגי 17 בנובמבר 2001 ב 18:44

בקשר ללוקרים

אין לי כוח לכתוב כל כך הרבה אם אתה מעוניין תתקשר אלי . 051590052 חגי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. ג''''יפאי 17 בנובמבר 2001 ב 20:06

האם רצוי להחליף קפיצים.

אהלן, אם אפשר להסתפק רק בצמיגים כדי להגביהה ת'רכב או שצריך גם להחיליף גם קפיצים לקפיצי אייבך?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. חגי 18 בנובמבר 2001 ב 13:21

לבעלי קאיות

יש בחור נחמד בשם שי, שמנהל את פורום השטח של IOL ולו יש את כל התשובות בעניני קאיות. הבחור היה בעלים של קיא משופרת .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. יעלי 21 בנובמבר 2001 ב 12:22

כבעלת קאיה ספורטאז' הנוסעת איתו מדי יום על הכביש ולא מעט אבל גם חורשת איתו בשטח לא קל ובחולות, אפשר להגיד רק שהוא עושה עבודה לא רעה בכלל. אין תלונות עד כה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. נתנאל 21 בנובמבר 2001 ב 15:00

קפיצים-חיובי

החלפתי קפיצים לאייבך ואני מרוצה לחלוטין. מגביה את הרכב,נותן לו ''לוק'' קרבי.נותן לו עבירות,עשיתי זאת אצל קאיה יפו-מומלץ!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול