פורומים

- שטח 4x4

החיאת רנגלר

18 בנובמבר 2001 ב 09:35 6 תגובות 819 צפיות סמור
ברצוני לרכוש רנגלר שנת 86 אשר עומד ללא תנועה מזה 4 שנים.שאלתי היא, מה האיכות של ג'יפ כזה לאחר כ15 שנה על הכביש והאם מבחינה מכנית הוא כמו CJ כולל האהבה הגדולה לאכול מהכל והרבה....והחלקים שתמיד דואגים להזכיר לך שהם שם... בנוסף לכך יש צורך להחזיר אותו לשטח כולל 4 אגרות רישוי וודאי שיש חלקים שכבר התעיפו.. יש לציין שהג'יפ מוגבהה + בולמי ראנצ'ו ומדהים ביופיו. שווה?! תודה , אורי
הוספת תגובה
  • 1. elitkh 18 בנובמבר 2001 ב 08:03

כרגיל-הכל עניין של מחיר

תעשה חיפוש על רנגלר ותמצא את הפרטים שאתה מחפש באופן כללי אמינות מופלגת וצריכת דלק דומה לסופה אם מדובר ברכב אוטומטי אז זה יתרון גדול לגבי הטסט בדרך כלל ניתן להסתדר עם משרד הרישוי ולשלם רק חלק מהאגרות תצטרך לבדוק את זה במשרד התחבורה... אחרי הכל תלוי במצב הרכב ובמחיר המבוקש לפני שאתה מניע את המנוע פתח את הפלאגים ורסס קצת WD40 לתוך הצילינדרים ותחליף את שמן המנוע שיהיה בהצלחה אלי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. נמרוד 18 בנובמבר 2001 ב 15:34

תשובה לגבי רנגלר

רנגלר הופיע כדגם חדש בשנת 87. אם הג'יפ שלך הוא מודל 86, הוא לא רנגלר, הוא CJ. אם הוא CJ7 או 8 תדע לפי בסיס הגלגלים. 97 אינץ' זה CJ7, 104 אינץ' זה CJ8. כמובן שיותר פשוט לבדוק ברשיון... אם הסיבה שאתה חושב שהוא רנגלר היא החזית, אז זה לא אומר כלום, יש הרבה CJ שעברו השתלה של חזית רנגלר - פנסים מרובעים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. סמור 18 בנובמבר 2001 ב 15:39

רנגלר

אני רואה בו רנגלר בשל העיצוב החיצוני המיוחד עם הפיתוחים בפח בצדדים וכן הדשבורד וכל הפנים הוא של רנגלר בעל הרכב הביא אותו ביבוא אישי לפני 8 שנים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. dice 18 בנובמבר 2001 ב 17:59

4 שנים

אחרי 4 שנים של עמידה במידה ותגיעה למצב שהוא שמיש לאט לאט אתה תדע כמה מחזירי שמן סה''כ יש ברכב הזה וזה המון מחזירים לא ניראה לי כלכלי על פניו השקעה על מכניקה לפחות 8 עד 10 אלפיות וזה בלי הגזמה בכלל בועז

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. טדי אוטו שטח 18 בנובמבר 2001 ב 23:02

מחיר ובעיות ועובדות

רנגלר רישמית קיים משנת 87 כשלמעשה שווק מאמצע 86 כך שקיימים מיספר כלים שרשומים 86 אך לא ידוע לי על כזה בארץ ראה ניירת של הרכב וראה אם הקרבורטור בעל דיזה חשמלית הכדאיות היחידה לרכישה היא אם אתה קונה להרבה שנים ובמחיר אטרקטיבי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אדי 21 בנובמבר 2001 ב 11:54

עדיין 258...

אם אני לא טועה (ואם קיים רנגלר 86) אז המנוע הוא עדיין ה258המוכר ... כך שצריכת הדלק יותר דומה לCJ ... רישוי של 4 שנים זה לפחות 5K ש''ח תוסיף לזה הוצאות על תיקונים והחייאת הרכב ותגיע למחיר די גבוה . אני לא יודע אם זה משתלם למרות הפיתוי . אדי

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול