שכחתי
מעניין שרק באתר שלך מחקו את ההודעה ובאתר המתחרה לא אולי זה מראה קצת על מקצועניות או שאולי אתה מתחרה שלו
תפסיק להצתדק
חגי, אתה באמת לא מבין, או שאתה עושה את עצמך? מה לא ברור לך? בחוצפתך אתה דורש במה לטיולים מסחריים באתר מסחרי. לך תקים לך אתר, תשלם 4000 דולר למעצב ותכנת ועוד כמה עשרות דולרים בכל חודש למאכסן האתר ואז תוכל לפרסם את הטיולים שלך וזה ממש לא חשוב מה אתה מרוויח או לא מרוויח מהטיולים. לא מדובר בהתארגנות של חברים לצאת ביחד לטיול אלא בטיול עליו גובים כסף ומקומו של פרסום כזה הוא ממש לא כאן. משום מה אתה לא מצליח להבין עקרון בסיסי כזה ועוד דורש לקבל במה כאן. חוצפה או תמימות? הקוראים יחליטו. ועוד טיפ: בנחל יעלים אסור ובלתי אפשרי לעבור ברכב שטח, המסלול שתכננת חוצה את אפיק הנחל וזהו!! מידע שהיה אמור להיות בידי מארגן טיולים מוכשר ומקצועי כמוך (או שכנראה אתה לא) ובדיוק ככה מתרחשים אסונות, הובלה של מטיילים תמימים,במסלול שאין למוביל מושג מה טיבו. חבל ממש חבל..
תשמע גזל
קודם כל אמרתי גיא ולא חגי!! כנראה שיש לך בעיות בהבנת הנקרא, לא משנה לעינינו אנו אני לא יודע מתחת לאיזה אבן יצאת אבל מי שלא רוצה לשמוע שלא ישים פורום באתר שלו, וכך לא יהיה צריך למחוק הודעות. מעניינן למה בפורום השני(עם הדף הצהוב), אין שום התנגדות לרעיונות כאלה כנראה שהוא הרבה יותר קצועי מהאתר הזה. אני לא ממסחר את הטיולים אני רק מארגן אותם. לגבי החוצפה או התמימות כרגע הקוראים לטובתי ראה תגובתם שלנמרוד ושל אלי ואת כל ''הטיפים'' שלך אתה מוזמן לדבר עם מדריך הטיולים אם אתה רוצה צור קשר ואגיד לך איך להגיע אליו אבל כרגע נראה לי שרק תוכל לקבל טיפים ממנו ולא להיפך כי הוא בחור מאוד מקצועי והוא גם זה שבוחר את המסלולים ד''א לא נסענו בנחל יעלים
גיא עדין אתה לא מבין
אתר ג'יפטריפ הוא לא אתר מסחרי ואילו האתר הזה הוא כן מסחרי אבל שהקוראים יחליטו..
בינתיים!!
בינתיים נראה לי שהקוראים החליטו לטובתי 2 0 אתה לא נחשב כי נרה לי שאתה קשור איך שהוא למרכת האתר תקן אותי אם אני טועה
חבל על הזמן
גיא חבל לך על הזמן גם ככה כמעט ולא קוראים את המודעות כאן באתר. עזוב את כל בעלי האינטרסים ופרסם רק בגיפטריפ. שישמרו את האתר והפורום הזה לעצמם.
גיא...
גיא חבל על הזמן, גם אני לא אוהב שמוחקים הודעות, מה גם שאם האתר מחזיק מעצמו אז אתה רק בורג קטן ולא בר תחרות, או שאני טועה? עזוב עבור לצהוב, גם בפופולריות.
תפסיקו עם המריבות שלכם
לגיא ושגיב תפסיקו עם המריבות הקטנוניות שלכם בסופו של דבר כמעט כל טיול מאורגן מגיע לכל הנהגים בצורה זו או אחרת והתחרות היא בריאה וטובה ומשרתת את כל ציבור נהגי השטח דיי עם הוויכוחים וכדאי שתשתפו פעולה במקום לריב בהצלחה לכם ותמשיכו להיות נחמדים כפי שהכרתי אותכם
ואחרי הכל, האתר מסחרי, לא?
סלח לי גיא, אבל לדעתי אתה טועה. אני מבין את תרעומתך, משום שאת מה שאתה עושה, אתה עושה בהתנדבות, למען מטרה שכולנו נסכים שטובה, והרווח שנעשה, אינו מגיע לכיסך. מאידך, טיולי הג'יפים הינו שוק סופי, כלומר, ישנו מספר מסויים של אנשים, בעלי 4X4, המוכנים לשלם תמורת מספר מסויים של טיולים מודרכים/מאורגנים בשנה. חלק לא מבוטל מאלה, הינו בעלי ניסאן, שאתה, מלא כוונות טובות, מארגן להם טיולים. וכך, למרות שאתה ללא כוונת רווח, מתחרה בפעילות העיסקית של האתר הזה, שבעליו מנסים, וזה לא בושה, להרוויח כסף. עכשיו ניתן לקחת את ההסבר הנ''ל למחוזות רחוקים מאוד, הרי בתיאוריה, גם סתם אדם המחפש שותפים לטיול שבת יכול להחשב במתחרה, שהרי אם לא יהיו לו (ולשאר אלה שהוא מקווה שיצטרפו) פרטנרים, הוא בהחלט פוטנציאל ללקוחות הטיולים של האתר. לכן, שגיב הבהיר שהתארגנויות טיולים של חברים באתר, מבורכות. התארגנויות לטיולים שאינן נושאים כוונת רווח, אין לו דבר נגדם. אבל טיולים, או מוצרים, או פרסום שמתחרה במה שהאתר הזה הגדיר כתחום עיסוקו, זה הוא לא מעוניין שיופיע אצלו - לדעתי בצדק. ידיעות לא מפרסם במעריב, ולהיפך, נכון? בקיצור, זו לא רק זכותו, זה (לדעתי הצנועה) גם בסדר גמור, ואתה לא צריך להיעלב מכך, ולפתוח דיון שלם. זה אינטרנט, נכון, אבל זה לא ציבורי! זה אתר פרטי, עם כוונת, שלך ולי, יש אינטרס שיצליח. יוני5
בינתיים!!
4 אחד לטובתי כל בעלי האתר קחו
קפץ לי
אז קחו את העניין לתשומת ליבכם!!!!
קפץ לי
אז קחו את העניין לתשומת ליבכם!!!!
קורא ולא מאמין
גיא ידידי הרכוב אני מציע שתקרא את השתלשלות העניינים במודעה ותגלה: א) לא הבנת את הנושא: אתר מסחרי לא מפרסם מתחרה ללא תמורה. (נקודה). אין קשר לכיסך הפרטי ככותב / מארגן. ב) כשנרשמה תגובה נגדית לדעתך מנית אותה?!?! בנאדם, אל תעלב אבל אתה מעולה. ג) כאשר תקרא את המודעות תגלה שאתה כותב באופן אמוציונלי מאוד, (מונה דעות בלי משאל, לא מבין את פשר הפרסום באתר מסחרי וכו') ובהתאם לכך אני כנוסע פוטנציאלי לא מרגיש ביטחון להיצטרף. אתה בהחלט מפזר תחושה ( תחושה בלבד ואין ידיעה של ממש )של חוסר ניסיון בכל הקשור לנושא שטח/ ארגון טיול. כפי שציינתי הינני נוהג פוטנציאלי לטיולים אך לאחר שקראתי את המודעות ואיננו מכירים כנראה שלא במסגרת הזו.... צחי
לא נורא
כרגע אנחנו מסתדרים בלעדייך!!
לצערי ואינך יודע/ מודע עדיין, אך גם לצערך כאשר קורא קורא את תגובותייך הוא מתרחק. חבל שהתודעה שלך נמוכה לנושא כי היוזמה בהחלט מבורכת וחיובית. אני לא אהיה שם אבל שיהיה בהצלחה.
THANKS
תודה ובהצלחה גם לך!!
תשלם להם כסף וזהו
גיא - אני לא מבין מה הבעיה כאן... אם אתה גובה כסף מהאנשים אז למה לא לשלם עבור הפרסום??? נכון שהפורום הוא מקום לכתוב מה שרוצים אבל זה לא יפה לנצל את העובדה הזאת למטרות רווח ללא הוצאות פרסום... לדעתי תציע לשגיב חלק מההכנסות (למשל 10 שקלים על כל משתתף שמגיע) והוא יקצה לך שטח פרסום באתר ואפילו במקום מיוחד בפורום. בקיצור ... תפסיק להיות קמצן
למה אנטי?
גיא, למה כזה אנטי לביקורת? אנחנו פשוט לא מסכימים איתך, זכותנו לא? דעתנו היא שלא ראוי לפרסם תחרות אצל מתחרה. המרכז הישראלי לסיור לא מפרסם הצעות טיולים כאן, ו4X4 לא מפרסם שם. כמו כן, לא קונים ארוחת מקדונלד, ויושבים בחומוסיה ליד, שיש לה אחלה שולחנות בחוץ לאכול את המקדונלד אצלם. זו דעתנו. דעתך שונה, זכותך, כל שאמרנו שקיימת דעה שונה, והיא לגיטימית, וברגע ששגיב מחזיק בה, הוא גם פועל לפיה - זכותו. אתה יכול ראשית לפרסם הודעות בג'יפטריפ, שמתמקד בטיולים, ואין לו אינטרס כלכלי. ושנית, למה שלא תפתח אתר מועדון טראנו? יוני5
לא מבין אותכם
רוב עניין המעבר לפני כשנה וחצי לג'יפטריפ, של רוב הקהל הוותיק היה, למי שלא זוכר, עקב מחיקת הודעות...אני גם אז הייתי פה, בניגוד גמור ליוני5 ולגגג... וזה היה מעליב ופוגע כבר אז... הבעיה היא שאחת לכמה חודשים, נמחק פה הdatabase ככה שאתם גם לא יכולים לבצע חיפוש על הנושא שנטחן עד דק !
לשלם!!חה חה חה
הם צריכים לשלם לי שאני מכניס קצת חיים לפורום המיובש שלהם! (מעניין למה הוא ככה) כמו שאמר נמרוד(שגם לו מחקו את ההודעה) אתם יורים לעצמכם ברגלים
למחפש המאוכזב אריק2
אני עדיין לא מבין לאן הכל נעלם. הרי אני מניח ששגיב עשה גיבויים. נכתבו כאן יופי של תגובות לנושאים שאנו טוחנים יחסית מעט ( מה שעושה הגיל... ) וכל יתרונותיו של המחשב נעלמו עם המילה שלא הייתה... גיבוי/ מקום פנוי. ממאוכזב למאוכזב
יצא המרצע מין השק
גיא (או חגי או מי שלא תהיה). גם אני לא אהיה בין מטיילך, אתה בוטה, חסר סבלנות לזולת, חם מזג ואולי גם חמום מוח. לא נראה לי אחראי לקחת את ילדי ולנסוע אחריך בטיול. וכן אני יודע, אתה יכול לוותר עלי וגם על כל מי שדעתו שונה מדעתך...מאוד מסוכן..ממש אבל מי אני מבין בכלל שהקוראים יחליטו
איפה התגובה של נמרוד ?
גם היא נמחקה ? טוב...חבל...
למה נמחק?
פשוט התגובה של נמרוד ניתנה למודעה שונה,בבקשה. חגי, לא צריך להתלהם ולהעליב, זאת המדניות שלנו, אנו לא גובים כסף מגולשים בעבור הכתבות, מסלולים ושאר ירקות. הכנסותינו באות מפירסום בלבד -ובניגוד לשאר חברת ההי-טק אנו רוצים להתקיים ולא להסגר. גיא, אם בכך זאת יש לך שאלות נוספות נשמח לעזור לך. בכבוד רב שגיב שץ אתר השטח הישראלי
לגיא
תעשה טובה לעמצך ולכביכול ''מועדון טראנו'' ותסנן את השטויות שאתה רושם. (אם אפשר קצת לפני שאתה לוחץ על ''שלח'') לאדם כמוך אני מציע לפתוח אתר משלך עם פורום משלך ואז נראה איך תגיב אם מישהו ירשום לך דברים דומים לשלך. (אם מישהו בכלל יכנס לשם!!!) אריאל.
צודק !
ההודעה אכן שם, לקחתי את המילים שלי חזרה... אריק
עברית שפה יפה
חגי מבלי להכנס לויכוח שלכם אני מקווה שאף אחד לא יתן ''לאנשים להתבטות פה'', רק להתבטא.
צודק
אתה צודק גלבוע אומנם עברית שפה יפה אבל למה להיות קטנוני