צודק - גם אני מחכה
אמנם היה לשגיב שבוע לחוץ אבל זה לא תירוץ. יפורסמו התמונות לאלתר, פה באתר. לרדו בחרוזים
עדיין ממתין
עדיין ממתין לתמונות שגיב תהיה רציני
??
???
הדרכת נהיגה
הי איך היתה ההדרכה? עכשיו אתה נהג מיקצועי? ניראה אותך בשבת? (אגב-בטח אתה לא יודע מי אני:שי הבחור עם הטרנו הלבנה,קצרה,מפ''ת. זוכר???)
היי -- שי
בטח זוכר עכשיו אני בסדר אבל יש עדיין מה ללמוד חכה שתראה את התמונות איזה ביצועים עשינו בזכות אמיר לארדו
שגיב -אני עדיין ממתין
היי שגיב אני עדיין ממתין לא שכחתי מידיי פעם אתן לך קריאת כוון כדי שכולם יראו ככה אני בטוח שתפרסם חחחחחח,
שגיב מה עם התמונות מההדרכה????
סתם כדי להקפיץ-תזכורת
מה לעשות שץ אני נודניק אבל הבטחות יש לקיים.
שגיב - לפחות תתיחס לבקשתי
שגיב לפחות תתיחס להתקרצצות שלי לגבי התמונות גם אם אין לך והן אבדו או נשרפו באור יום זו גם תשובה תודה על היחס לנהג חדש יוסי
יוסי - מזל טוב
בשעה טובה עלו התמונות.
כנראה ש...
היי יוסי מה שלומך כנראה שתצטרך לחקות הרבה אם תרצה תוכל להיכנס לאתר הצהוב להקיש על טיולים ולראות קצת תמונות מהטיול האחרון שעשינו שם עושים את זה הרבה יותר מהר חבל שלא באת בכל מקרה יש עוד טיול ב 29.12 מקווה לראותך
גיא אין לך בושה
שוב אתה יורק לבאר ששתית ממנה, להזכירך האתר הזה נתן לך במה ב''טיול'' הראשון שלך. אבל כנראה כזה אתה. ועל הדרך גם מפרסם את ''הטיול'' הבא שלך. כתבת ''לחקות'', כנראה שזו לא שגיאת כתיב, אלא מעשה פרודייאני היות וללא ספק אתה חקיין...אבל מה אני מבין שהקוראים יחליטו
תשמע....
אין לי כוח להיכנס איתך לעימות אז כדי שתהיה רגוע אתה צודק בכל מילה ומילה ואם פרסמתי את הטיול הבא וזו לא היתה הכוונה אז למה לא מחקו את ההודעה!!
לגי@
גיא פעם שעברה הגבתי לתובתך אך היום לא נעים גי@, הגזמת בגדול וממני קבל (-) בכבוד גיל
לתובתך=לטובתך, סליחה
אמיר -תודה על היחולים אך.....?
אמיר תודה על האיחולים אך עדיין לא מבחין בתמונות פרט לגלגל של הניסן שלי לא רואה כלום היכן בדיוק התמונות?????????
טוב גיל
לקחתי זאת לתשומת ליבי באמת!!! אתה אחלה ולא רק פה
תכנס לכתבה יש שם 7 עמודים
אמיר-אני מתנצל-ממש מדהים
אמיר אני מתנצל על הירידה הקטנה . התמונות ממש מדהימות קשה להאמין לאיזה ביצועים הגענו בזכותך ואני ממש מתענג כל רגע ורואה התמונות שוב ושוב. לשגיב תודה גם למרות האיחור הקל . ניפגש בשמחות -ובהדרכה הבאה