פורומים

- שטח 4x4

בעיות בצמיגים מסוג KUMHO

24 בדצמבר 2001 ב 20:56 3 תגובות 1842 צפיות אורח/ת
לאחרונה רכשתי צמיגים מסוג ''קומהו'' (צמיגי שטח MT). לאחר כ 250 ק''מ של נסיעה בכביש כולל שטח (לא קשה במיוחד) הצמיגים התחילו ''להתפרק'', דהיינו עפו ''שוקולדות'' החלו להיווצר חתכים פנימיים בין ה''שוקולדות''. לאחר בדיקת הצמיג התברר ששנת היצור של הצמיג היא 98 היבואן התנער מאחריות לצמיג, אינני יודע אם בגלל שנת היצור או שסתם הצמיג אינו טוב - העובדה נשארת בעינה - הצמיגים ''נגמרו'' לאחר כ 250 ק''מ, לידיעתכם ועיונכם. עצתי אליכם : חישבו פעמיים לפני שאתם קונים צמיג מסוג KUMHO לשטח ! ! !
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 25 בדצמבר 2001 ב 08:01

לא הצמיג ולא היבואן

הבעייה שלך היא המוכר שקנה צמיג סוג ב' או ג' בגלל גילו. צמיג לא אמור לחכות מעל 3 שנים על המדף. כמו לכל דבר גם לצמיגים יש חיי מדף והם קצרים מאוד בתנאי אחסנה לא נכונים. גש למוכר ודרוש פיצוי (או צמיגים או כסף) לרדו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 25 בדצמבר 2001 ב 14:13

צמיגי קומו

אני דווקא נוסע על צמיגי קומו כבר 15000 ק''מ מדגם AT. אין לי ולו תלונה אחת אליהם. אני נוסע גם מהר בשטח -120-140 קמ''ש וגם מטפס מעלות ומדרגות. כנראה שיש לכם צמיגים ישנים או סדרה דפוקה או שאני לא יודע מה. צמיג רע זה לא. תשאלו את מי שנסע איתי בהדרכות נהיגה מה אני עושה איתו. לרדו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. liorbn 25 בדצמבר 2001 ב 14:19

זו עבירה פלילית

החוק לא מאשר מכירה של צמיג שגילו מעל 18 חודש (או משהו דומה) במידה ונמכר לך צמיג בן 3, בקש מייד החלפה או כסף או שתתבע את המוכר, לדעתי הוא יאבד את רשיון העסק. ליאור

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול