פנסים בטמבון
מי שיש לו כסף לקנות פאג'רו קינג מגיע לו שהיו לו בעיות עם ברגים משוחררים בטמבון ! ! ! סתם קנאה... :) :) :)
אחריות
אין ספק כי הנושא חייב להיות כלול באחריות והוא אכן כלול. עצתי לך - בדוק את תעודת האחריות אצל מי שמכר לך את הרכב, גש עם זה למוסך שמסרב להכיר בזה ותן לו בראש. מנסיונם של חברים שלי (שחטאו וקנו קינגים) האחריות מצד היבואן היתה מצויינת. לרדו
שטח קל????????
כל בעלי הקינגים...ואתה: שאתה אומר שטח קל למה את מתכוון? כי אתם התחונים שקונים את הגי'פים האילו לפוזה על הכביש, עולים על פס האטה וזה נחשב בשבילכם כבר שטח בעל עבירות קשה עד קשה מאוד, כי חבל לערוס רכב שעלה לכם 250,000 שקל, אבל בסדר זה העיקר שאתם נהנים. אז מה אחי מתי נפלו הברגים???? שנסעתה ברחוב משולב? או שזה גם שטח קשה? שאלה עכשיו באמת רציני.... אתה אדם בעל כסף, אז למה לא לקנות סיקס ב 20,000 שקל, ועוד מרצדס ב 230,000 שקל. אויש שחכתי מרצדס זה לא גי'פ. וסיקס, אין מזגן. בשתהיה בעניינים אף גי'פ יעלה כמה שיעלה לא היה נוח בכביש כמו מרצדס ולא היה טוב בשטח כמו סיקס. לסיכום: אני לא מבין את השיכול המפגר הזה לקנות את הגי'פים היקרים האילו...... זה מה שאני חושב!!!
אבל עם כבר......
הקינג הוא אכן היפה ביותר מכול הגיפים הקימים היום בשוק.
לפלג...
פלג ידידי אמרו לי לא פעם בחיים-אין לך מה להגיד ? תשתוק !! הבן אדם שאל שאלה לגיטימית בצורה תרבותית, וכבודו המכובד, מר פלג נתן תשובה מהתחת. אז הנה אני מעביר לך את חוכמתי שרכשתי מאחרים...להבא פשוט אל תגיב ! (מה עוד שבסתר ליבך אתה מעוניין בשכזה בחניה-תחושה שכזאת...) ולא, אין לי קינג. טל.
לפלג
גם לי אין קינג, אבל לך לעומת זה יש פה מלוכלך. תישתוק טיפש.....
שתוק טיפש.........חחחחחחחחחח
תעבור לג'יפ אמיתי...