פורומים

- שטח 4x4

''שדרוג '' מערכות לאיתור רכב

27 בדצמבר 2001 ב 23:06 4 תגובות 959 צפיות it2
מחפש לדעת על לקוחות נוספים שאולצו להחליף לשדרג מערכות לאיתור רכבים . כללי, מאלצים אותי לשלם 1300 ש''ח בכדי לשדרג מערכת חדשה שרכשתי לפני 17 חודש בכ 2000 ש''ח!!! אם ארעו לך אחד מהדברים הבאים נא יידע אותי: 1. רצית להעביר בעלות על רכב עם מערכת כנ''ל והודיעו לך שלא ניתן כי היא מיושנת לא מתאימה . 2. הגעת לבדיקה של מערכת כנ''ל (ולא בעקבות תקלה) והודיעו לך שהיא לא תקינה ועדיף ''לשדרג ולא לתקן'' . 3. לגמרי במקרה... המחיר ששילמת היה בסביבות 1300 ש''ח עבור התיקון השידרוג .
הוספת תגובה
  • 1. צח 28 בדצמבר 2001 ב 20:24

שדרוג מע' איתור

רכשתי רכב עם מע' שיטורית.חב' פוינטר שרכשה את שיטורית לא הסכימה להעביר בעלות,וניסתה לחייב אותי לשדרג למע' פוינטר במחיר כמעט מלא. איני מוכן להיות מנוצל ולכן עברתי לאיתורן.מקווה שגם אחרים ינהגו כמוני.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. it2 30 בדצמבר 2001 ב 06:41

החלפת מערכת פוינטר באיתורן

זו בדיוק הבעיה שלי, אצלי המערכת היא מהדגם המתקדם... קונטקט ! ''פוינטר'' מתנערים מזה וכרגע ברצוני לבדוק אפשרות של לתבוע אותם. נמסר לי שיש מספר גדול של רכבים שלא מודעים לכך שהמערכות הנ''ל לא יוכלו לעבור בעלות (הפחתת מחיר של 2000 ש''ח לרכב) גם אני מתקין איתורן ולא מוכן ''לשדרג'' בהנחה... של 700 ש''ח. כמו שנאמר , פריירים תמיד קיימים והפעם הם אנחנו !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. jeepme 01 בינואר 2002 ב 06:57

נראה לי קצת מגוחך לא??

עד לפני מספר שבועות היו מודעות של מעבר מאיתורן לשיטורית...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. it2 01 בינואר 2002 ב 20:27

אתמול החלפתי מערכת מפוינטר .

אתמול החלפתי את המערכת של עדן טלקום באיתורן. 2080 ש''ח כולל מע''מ . המערכת של עדן נרכשה לפני שנה ו 5 חושים . הם העבירו לי מכתב רישמי שלהם שבו נכתב שפוינטר לא יעבירו בעלות על מערכות שיתורית \ קונטק ללקוחות שירכשו רכבים עם מערכות אלה !

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול