הבעיה היחידה שלא הצליחו לפתור זה הבעיה של בקרת המשיכה שמפסיקה לעבוד בהצלבות, ואז הרכב נשאר תקוע
ליצרן אין פתרון וגם ליבואן, ולכם צריך להתקין נעילת ARB בשביל לפתור את זה (עוד 12,000 ש"ח)
הבעיה היחידה שלא הצליחו לפתור זה הבעיה של בקרת המשיכה שמפסיקה לעבוד בהצלבות, ואז הרכב נשאר תקוע
ליצרן אין פתרון וגם ליבואן, ולכם צריך להתקין נעילת ARB בשביל לפתור את זה (עוד 12,000 ש"ח)
עופר שלום,
אני נוהג ברקסטון W 2015 (הגבהתי אותו ב-5 ס"מ מקדימה ו-7 ס"מ מאחור במוסך מורשה + מיגוני-גחון מלאים), עושה טיולי-שטח (גם טכני) בערך אחת לחודש ומתמודד בהצלחה מול לנדקרוזר ודומיו, מבחינת העבירות. אני מבין שה-2018 נמוך יותר, מרווח הגחון קטן יותר וזוויות הכניסה והיציאה הוקטנו. האם המשמעות היא שכושר העבירות שלו נפגע לעומת הרכב שלי?
תודה וחג שמח!
עופר שלום,
אני נוהג ברקסטון W 2015 (הגבהתי אותו ב-5 ס"מ מקדימה ו-7 ס"מ מאחור במוסך מורשה + מיגוני-גחון מלאים), עושה טיולי-שטח (גם טכני) בערך אחת לחודש ומתמודד בהצלחה מול לנדקרוזר ודומיו, מבחינת העבירות. אני מבין שה-2018 נמוך יותר, מרווח הגחון קטן יותר וזוויות הכניסה והיציאה הוקטנו. האם המשמעות היא שכושר העבירות שלו נפגע לעומת הרכב שלי?
תודה וחג שמח!
הרקסטון שלי שנת 2014 מוגבה ע"י 4 קפיצי קינג, בולמי קוני קדימה, בולמי פוקס אחורה
פגוש ברזל + כננת WARN 10K + כבל סינטטי
יש לי נעילה אחורית של ARB
הרקסטון שלי שנת 2014 מוגבה ע"י 4 קפיצי קינג, בולמי קוני קדימה, בולמי פוקס אחורה
פגוש ברזל + כננת WARN 10K + כבל סינטטי
יש לי נעילה אחורית של ARB
התייחסות למתלים? עדיין סרן חי מאחור?
התייחסות למתלים? עדיין סרן חי מאחור?
"הבנתי שיש מודלים פחות מומלצים. אולי אפילו אין נעילה אחורת להוסיף.
אם אני מחפש כלי גם לשטח. יש מודלים לא רצויים ?