בתור אחד שהיה לו רכב מסוג זה הצעתי לך:אם אתה מתחיל בתחום, אל תקנה רכב כזה!!!
@ שי@
@ שי@
למה אנטי!!!
CJ
1. המחיר נשמע נמוך מאוד תבדוק למה. אם בעיות פתירות כמו מנוע גמור (5-6,000 ש''ח) זה טוב, יהיה לך מנוע משופץ וכו'. 2. לא יודע. 3. CJ לא משופר יעבור את רוב המיכשולי שיעברו עמיתינו ב-300,000 ש''ח + מע''מ, קודם תיסע אחר כך אתה תחליט מה לשפר. 4. ?? ...עכשיו תוספת שלי לך ול@שי@: הבחירה הנכונה תלויה במי אתה ומה אתה מתכוון לעשות ברכב. אם אתה משפחה גדולה וזה יהיה הרכב היחיד לנסועה 20 אלף ק''מ בשנה, הייתי ממליץ נגד! אם, כמו אצלי, זה רכב לשטח בלבד, רכב שני בבית, והכוונה לטייל בו פעם בשבועיים. אבל אתה לא רוצה או לא יכל להוציא סכום כסף גדול - זה הרכב - ג'יפ יש רק אחד! אבל אז, ברזנט ולא פלסטיק. פתוח ולא מזגן. גם בחורף אנחנו מגלגלימ את הברזט ברגע שיורדים מהכביש. תרא בתמונה
למה לא ?
מה רע בלהתחיל מג'יפ ? למה צריך משהו יקר בהרבה יותר ועביר בהרבה פחות ? למה חלקי חילוף יקרים יותר מאשר מקבילים בג'יפ שניתן לרכוש בשליש רבע ואף חמישית מחיר ??? כמובן שההמלצה שלי היא בעד ! ואכן, אישית, רצוי כרכב שני... הכי חשוב, לרצות ללמוד את הרכב והוא יספק לך את אותה אהבה חזרה !!! המחיר אכן נראה נמוך מאד ואני ממליץ לבדוק טוב בסבלנות. מומלץ לקרוא חומר שיתאים לך עד מאד ונמצא באתר www.jeepolog.com בקשר לגגון, אצלי, סופה, יש פיבר עליו יש גגון נתיק שבשיאו נושא כ20 ליטר מים וגלגל ספייר נוסף...ברגיל, משטחי עץ לקומזיץ או ציוד שינה וכו'.
אני דווקא חושב אחרת!
אז ככה אני גם התחלתי בג'יפ ולא רק שהתחלתי בג'יפ בעולם השטח אלא שהג'יפ שלי הוא גם הרכב הראשון שלי! יש לי CJ שנת 90 שעבר שיפוץ כללי ותאמין לי היה שוה כול שקל! אתה לא מבין איזה כלי יש לך עד שאתה לא מנסה אותו בשטח! במקומות שכול הג'יפים המצועצעים מנסים לעבור ללא הצלחה אתה עובר בהם כאילו לא היו קיימים! מתוך נסיון זהו רכב נהדר שכמו שאריק אמר :''תיתן לו אהבה והוא יכזיר גם לך!'' אז זה נכון שבהתחלה זה התעסקות וזה ללכת ולחפש חלקים ולשפץ ולבזבז שבתות אבל בסופו של דבר היצירה הסופית היא דבר בלתי רגיל! אז ככה אני ממליץ לך שבמידה ואתה לא צריך להסיע משפחה שלמה, לא עושה קילומטרז' גדול ובאמת רוצה חית שטח אמיתית תקנה את ה- CJ לגבי המחיר הוא נראה לי קצת נמוך! ''מדי''!!!!! כדי לבדוק ולא להיזדרז אני מצאתי את שלי לאחר שנה של חיפושים! בהצלחה