דיזל???
אני מבין מהשאלה שמדובר במנוע דיזל (רק שם יש משאבת ואקום) הבדיקה מתיחסת לאחריות על המשאבה או על הבוסטר?? ומה הסיכוי ששניהם ילכו לעולמם יחד?? אם אין לך ואקום במנוע אז הבוסטר מפסיק לעבוד אבל הוא לא הבכרח החזיר נשמתו לבורא. אין ואקום אין מגבר בלם!! יוני
בלמים
תןדה על תגובתך.. ההסבר שקבלתי שמשאבתת הואקום שבקה...נכנס שמן לבוסטר ולכן יש להחליף את שניהם. ובספר תרשים הזרימה למכונאי הם מסבירים (במוסך) שכדי לקבל אחריות על שני החלקים יש לפתוח את המנוע ולבדוק מזרקי דלק, שסתומים...?? האם נשמע הגיוני והכרחי ? דני
כן,הגיוני
לי היה מקרה דומה לפני מספר חודשים,(ניסן טרנו דיזל 1996). זה כנראה אופייני לניסן הבעיה עם הבוסטר.בבדיקה שעשיתי עם חברים מקצועיים במוסך אחר הם המליצו לעשות את הבדיקה,ואמרו שאלה הם גם הוראות הייצרן,ואז הם נותנים אחריות לחצי שנה. וזה השתלם לי, אחרי 7 חודשים התופעה חזרה,פניתי שוב לאותו המוסך הקבוע שלי הם החליפו שוב את הכל במסגרת האחריות ללא תמורה מצידי(אתה ודאי יודע שזה סיפור יקר).
עזרה בנושא בלמים
קימת בעייה במנועי דיזל כאשר המשאבת ווקום זורקת שמן לבוסטר. שמי רחמו מס' טל' נייד 052 506821 תתקשר ותקבל הסבר מפורט. מרחמו
מכירת גיפ ויטרה
ויטרה צבע תכלת אטומטי 91 מצב מכני מצוין למכירה
מוסך ניסן בסגולה.
אם מדובר במוסך מנור-ישראל לניסן-רנו בסגולה, ברח משם כל עוד אתה יכול. אכלתי מהם כאלה לוקשים שאני לא מספר עליהם כאן פשוט כי אף אחד לא היה מאמין. אחת הדוגמאות היא ניסיון להחליף מנוע למנוע חדש (15000 ש''ח נזק) כאשר התקלה האמיתית היתה מצבר גמור...
אם אתם רוצים מוסך טוב ואמין לניסן תנסו את מוסך טכנוקאר בקרית אריה. הייתה לי בעיה בקלא'ץ והם החליפו צינורית במאה שקל למרות שיכלו לדחוף לי קלאץ חדש ב1100 שקל.אני מאוד ממליץ.