פורומים

- שטח 4x4

מידע על מסלול בנחל נקרות

03 בינואר 2002 ב 13:46 5 תגובות 1115 צפיות המטייל באופנוע
אני מתכנן מסלול בציר דרך הבשמים ואשמח לקבל מידע וטיפים על המסלול - בעיות, קשיים, סוג השטח והתוואי הרצוי. תודה מראש המטייל
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 03 בינואר 2002 ב 14:25

דרך הבשמים/נחל נקרות

דרך הבשמים מורכבת מהרבה יותר מנחל נקרות. למעשה רק חלקה המזרחי ביותר בארץ הוא דרך הבשמים. אם אתה נוסע על גבי דרך הבשמים ממערב למזרח אז לא תהיה לך שום בעיית עבירות אם כל כלי רכב שתבחר. ממזרח למערב קצת קשה יותר אבל לא היסטרי. נקודות ציון על גבי דרך הבשמים: המדרגה בנקרות המדרגה במעלה דקלים מעלה נוח לרדו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. המטייל באופנוע 06 בינואר 2002 ב 07:42

תודה על הטיפים ועוד....

למעט המכשולים הללו האם יש קטעי חצץ? אם כן, מה טבעם - -האם למרחק גדול, חצץ גדול? תודה שוב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 06 בינואר 2002 ב 08:49

קטעי חצץ

נחל נקרות הוא אחד מהנחלים רווי החצץ ביותר בישראל. הוא ידוע כמקום לנסיעה מהירה (ברכב) תוך כדי החלקות וזריקות זנב מרובות. אני לא יודע לנהוג על אופנוע במידה שאוכל להגיד לך אם אפשר לנהוג שם מהר אבל אני מניח שאיפה שג'יפ טס גם אופנוע יכול. לרדו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 09 בינואר 2002 ב 22:58

נקרות עם אופנוע.

בתור מי שכבר עשר שנים עם אופנועי שטח שונים ולא מעט פעמים בנקרות אולי אוכל לעזור לך קצת. נחל נקרות הוא נחל קשה לרכיבה עם אופנוע. המון חלוקי נחל-חומר וואדי. כל עוד זה בקטעים הפתוחים, אם אתה עם ניסיון בינוני, זה בסדר, כי אתה פותח גז ומייצב את האופנוע. בקטעים שבהם משולבים בחצץ מעברים טכניים בין סלעים העסק קשה הרבה יותר. בקיצור, ניסיון בינוני ומעלה וכדאי מאוד מאוד לא להיות בהרכבה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. לרדו 10 בינואר 2002 ב 06:18

תןדה חנן - כנראה שלא

בכל מקום שג'יפ טס גם אופנוע יכול לרדו

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול